Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κρίστη Καθάργια: “Γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε για τον πρώην σύζυγό μου;”

“Γενικά θα με ενδιέφερε να είμαι σε μία εκπομπή πάνω και στο δικό μου επαγγελματικό κομμάτι”

Η Κρίστη Καθάργια μίλησε στο “Breakfast @ Star”.

Η ψυχολόγος άνοιξε τα χαρτιά και την καρδιά της, λίγο μετά την επιστροφή της από το “Survivor”, όπου μεταξύ άλλων μιλά για το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής συνεργασίας, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη.

“Κάπως με τραβάει η δυσκολία σε αυτή τη δυσκολία. Θέλω να δω μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Δυσκολεύτηκα αλλά πέρασα και ωραία. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν επέστρεψα ήταν να αγκαλιάσω το παιδί μου” δηλώνει η Κρίστη Καθάργια.

 

“Έχουμε μία καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο”

“Φέτος το συμβόλαιο που υπογράψαμε ήταν πολύ πιο αυστηρό” αποκαλύπτει η ψυχολόγος για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

“Όπως θα πάρω έναν φίλο μου για να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, έτσι θα πάρω και τον πρώην σύζυγό μου. Έχουμε μία καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε για τον Γιώργο, ίσως επειδή είχε πάρει πολλή έκθεση η σχέση μας” παραδέχεται στη συνέχεια η Κρίστη Καθάργια.

“Η συμμετοχή μου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν είναι κάτι μόνιμο, αν και θα με ενδιέφερε να ήταν. Γενικά θα με ενδιέφερε να είμαι σε μία εκπομπή πάνω και στο δικό μου επαγγελματικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσε να μην αφορά αποκλειστικά αυτό” καταλήγει στις δηλώσεις της η Κρίστη Καθάργια.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου