Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αιμιλία Υψηλάντη: “Όταν χάθηκε η κόρη μου, η έγνοια της εγγονής μου ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της”

«Η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να είσαι ολομόναχο παιδί», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η ηθοποιός, Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τη σειρά Famagusta, αλλά και για τη σχέση της με την εγγονή της, μετά την απώλεια της κόρης της.

«Με ήθελαν να παίξω στο Famagusta, δέχτηκα αμέσως γιατί στην Κύπρο είχα πάει πάρα πολλές φορές. Σημάδεψε τη ζωή των ανθρώπων της γενιάς μου ο φάκελος της Κύπρου. Γνώρισα τον Μακάριο. Ήταν ευγενικός και κοινωνικός άνθρωπος, μας έδινε μία φωτογραφία με την κόκκινη υπογραφή του. Η πιο δύσκολη σκηνή στο Famagusta δεν ήρθε ακόμη. Είναι η ώρα που ο ρόλος μου θα βρεθεί σε μία ώρα κρίσης, απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Περίμενα την αποδοχή του Famagusta από τον κόσμο, όταν βλέπεις τις αφηγήσεις, είναι σοκαριστικό για τον θεατή», είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Για την σχέση της με την εγγονή της, η Αιμιλία Υψηλάντη είπε: «Οι σχέσεις μου με την εγγονή μου είναι αγαπησιάρικες, άλλα δύσκολες, γιατί το χάσμα ανάμεσα στις γενιές είναι τεράστιο. Η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να είσαι ολομόναχο παιδί. Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της. Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από άλλους ανθρώπους, αν και το δικό μου ήταν αφύσικο γεγονός. Έχασα έναν νεότερο άνθρωπο».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου