Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντάνη Γιαννακοπούλου: “Το πρώτο τρίμηνο είχα κάποιες επιπλοκές με την εγκυμοσύνη μου”

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της λόγω της εγκυμοσύνης αλλά και τις επιπλοκές που είχε το πρώτο διάστημα.

Την πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά», Ντάνη Γιαννακοπούλου που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκου» και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της λόγω της εγκυμοσύνης αλλά και τις επιπλοκές που είχε το πρώτο διάστημα.

«Τα γυρίσματα τώρα με την εγκυμοσύνη είναι πιο κουραστικά. Είναι διαφορετικές και οι αντοχές μου αλλά απολαμβάνουμε όλοι μαζί το ότι δεν είμαι μόνη μου και κουβαλάω και ένα άλλο ανθρωπάκι μέσα μου. Είμαι επί δυο, και είναι άλλη η συνθήκη. Έχω μπει στον έβδομο μήνα και έχω πάρει περίπου 8,5 κιλά.

Στον ρόλο μου, έχουν αλλάξει τα ρούχα, που είναι πιο φαρδιά και πιο μαύρα, δεν έχει ενταχθεί η εγκυμοσύνη μου στο σενάριο. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το αν θα ενταχθεί. Είμαι εγώ, απλά έχω και μια κοιλίτσα την οποία καλύπτουμε. Το πρώτο τρίμηνο που είχα και κάποιες επιπλοκές, ήμουν πιο φοβισμένη και πιο προσεκτική. Προσπαθούσα να κάθομαι περισσότερο, να ξεκουράζομαι. Πρώτα το είπα στον βοηθό σκηνοθέτη μας, που είναι και φίλος μου από το σχολείο, και μετά στην Πέμη Ζούνη. Πήρα πολλή αγάπη από όλους. Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχω αρχίσει να νιώθω το μωρό να κλωτσάει…» είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Τέλος, όπως είπε, ο λόγος που αποφάσισε να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός, είναι γιατί όταν έγινε η «μετακόμιση» του σήριαλ από το Open στον ΑΝΤ1 κάποιοι τηλεθεατές άρχισαν να της στέλνουν μηνύματα και να τη ρωτάνε αν είναι έγκυος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου