Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα για το μπλοκ από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε”

“Κανένα πράγμα δεν είπαμε για εκείνον απλά αυτός… η αγάπη του είναι τόση που το πήρε έτσι, κατάλαβες; Το πήρε στραβά”.

Με ένα τραγούδι της Άννας Βίσση που λέει, «είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε» και μια φωτογραφία του Δημήτρη Ουγγαρέζου ξεκίνησε την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου 17/2 η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αφορμή γι’ αυτή την έναρξη στάθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ανέβασε ένα στορι στο προφίλ της στο Instagram στο οποίο αποκάλυπτε ότι ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός την έχει κάνει μπλοκ, με τον ίδιο να εξηγεί τόσο μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όσο και μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ότι έγινε κάτι που τον πλήγωσε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα λοιπόν, σήμερα μέσα από τη δική της εκπομπή αποκάλυψε τι συνέβη ανάμεσά τους καταλήγοντας στο ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση.

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε. Αφού αγαπιόμαστε βρε Δημήτρη μου. Αγαπιόμαστε. Όλα ήταν μια παρεξήγηση τελικά. Θα σας πω τι έχει γίνει. Κάναμε εμείς κάποια σχόλια, εδώ στην εκπομπή. Θεώρησε ότι τα σχόλια πηγαίνουν σε αυτόν. Δε κατάλαβε όμως, ότι εγώ, όταν με σχολιάζει κάποιος άνθρωπος που εκτιμώ βαθιά και τον σέβομαι σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο, γιατί τον διαβάζω και τον ακούω γιατί μου αρέσει, θα τον έπαιρνα εγώ η ίδια τηλέφωνο.

Βέβαια, αυτό που τον ενόχλησε, είναι ότι ανέβασα εγώ στο instagram ότι με έκανε μπλοκ. Εγώ το θεώρησα πάρα πολύ αστείο το μπλοκ, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο που το έκανε. Δε φαντάστηκα δηλαδή ότι αυτά που είπαμε εδώ για την εκπομπή μας, ότι τα πήρε ότι πάνε σε εκείνον. Τίποτα δεν είπαμε για εκείνον. Αυτός το πήρε έτσι.

Λύθηκε η παρεξήγηση, Μιλήσαμε με μηνύματα, τηλεφωνήματα, ηχητικά κτλ. Δεν έφυγε το μπλοκ γιατί θέλει μια περίοδο πένθους. Θέλει να με πενθήσει, να περάσει αυτό, να του φύγει ο θυμός, όπως όταν χωρίζεις, θέλει χρόνο, περνάς το στάδιο της οργής, του θυμού, και μετά συγχωρείς. Με αυτό που έκανα τον έφερα σε δύσκολη θέση, γιατί τώρα τρέχουν οι κάμερες κάτω από το σπίτι και τον ρωτάνε. Δε το φαντάστηκα ότι θα πάρει τόση έκταση» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου