Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καταπέλτης ο Λάκης Λαζόπουλος: “Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας”

“Λέει ο γιος ένα τραγούδι κι εσύ σαν δημοσιογράφος σε νοιάζει να ψάξεις πού διορίστηκε ο πατέρας του;”

Για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες μέρες και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, μίλησε στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας σε Γιώργο Λιάγκα: “Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι;”

 

“Λέει ο γιος ένα τραγούδι κι εσύ σαν δημοσιογράφος σε νοιάζει να ψάξεις πού διορίστηκε ο πατέρας του;”

Συγκεκριμένα είπε:

“Ο κ. Λιάγκας, εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας έκανε μία φοβερή αποκάλυψη στην εκπομπή του ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν υπουργός. Βρήκανε ΦΕΚ και ότι τον έδιωξε ο Τσίπρας μετά και μία υπόθεση μετά που ήταν καταπέλτης. Έφυγε, παραιτήθηκε. Εγώ μπορώ να θεωρήσω μόνος μου ότι αυτό το θέμα το έστειλαν πακέτο είτε από το περιβάλλον του κ. Γεωργιάδη είτε από την ΝΔ με το πρώτο να είναι ισχυρότερο” ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Δείτε ακόμη: Λάκης Λαζόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: “Το βλέπω το τραγουδάκι: Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο”

 

“Τι λόγο έχει ένας δημοσιογράφος; Αυτό είναι δουλειά ενός κομματικού μηχανισμού και επειδή ο Λιάγκας δεν είναι ηλίθιος, δεν τον κατηγόρησε κανείς για ηλιθιότητα. Τι τον έπιασε; Λέει ο γιος ένα τραγούδι κι εσύ σαν δημοσιογράφος σε νοιάζει να ψάξεις πού διορίστηκε ο πατέρας του; Αυτό το βίντεο θέλει να πει ότι ο Πάνος Βλάχος, του οποίου ο πατέρας διορίστηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη και εκδιώχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός δεν σέβεται τον Άδωνι Γεωργιάδη” πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Δείτε επίσης: “Κόλαφος” ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Νταλάρα: “Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου