Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νατάσα Γιάμαλη για τις φήμες μεταγραφής στον ΣΚΑΪ: “Δεν αποτελεί είδηση το που εργάζεται ένας δημοσιογράφος”

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star

Στις φήμες που τη θέλουν να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να μετακομίσει από το Kontra Channel στο κανάλι του Φαλήρου, απάντησε η Νατάσα Γιάμαλη.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, λέγοντας πως δεν αποτελεί είδηση το που εργάζεται ένας δημοσιογράφος.

«Το μόνο που ισχύει είναι ότι τελείωσα την εκπομπή μου στο ραδιόφωνα και πάω στην εκπομπή μου στο Kontra Channel. Δεν έχω να πω κάτι πέρα από αυτό. Άλλωστε, νομίζω ότι δε μπορεί να αποτελεί είδηση το που εργάζεται ένας ή μια δημοσιογράφος. Σε κάθε περίπτωση για όλους εμάς και για μένα, αυτό που μετράει, είναι να έχω το πλαίσιο να κάνω τη δουλειά μου με ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Οτιδήποτε άλλο δεν είναι είδηση. Ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όπως την αντιλαμβάνομαι, αυτό έχει σημασία. Το έχω βρει στο KontraChannel εδώ και πέντε χρόνια, όπως και στον Real fm που μοιράζομαι το στούντιο με τον Γιώργο Παγάνη» είπε η Νατάσα Γιάμαλη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου