Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χαμός στο “Πρωινό”: “Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που πέρασε η λογοκρισία”

“Καλώς ήρθαμε στο 1970, όπου απαγορεύονται οι λέξεις στα τραγούδια, γιατί περί τούτου πρόκειται”

Την Τετάρτη το πρωί, ο Χάρης Τζωρτζάκης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο “Πρωινό” για να μιλήσει για τον Πάνο Βλάχο και τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τους στίχους που τραγούδησε.

Ο ηθοποιός ανέβασε τους τόνους με το που ξεκίνησε να λέει την άποψή του:

“Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι που αρνήθηκε ο Πάνος Βλάχος να πει το επίμαχο τραγούδι, γιατί η λογοκρισία πέρασε. Όλοι εσείς οι οποίοι σχολιάζετε θέματα, πρέπει να είστε ικανοποιημένοι για τη λογοκρισία. Καλώς ήρθαμε στο 1970, όπου απαγορεύονται οι λέξεις στα τραγούδια, γιατί περί τούτου πρόκειται. Ελάτε να βάλουμε τα όρια της τέχνης, να πούμε τι επιτρέπετε και τι δεν επιτρέπετε. Το τσουβάλι απαγορεύτηκε, ο σάκος απαγορεύτηκε, το να μιλάει κάποιος για τον κ. Πορτοσάλτε και τον κ. Γεωργιάδη απαγορεύεται.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: “Δεν λέω ότι είναι παρακίνηση σε βία, αλλά πολιτική ξεφτίλα”

 

Για να ξέρουν οι καλλιτέχνες ποια τραγούδια πρέπει να λένε και τι στίχους θα γράφουν. Είναι καθαρή λογοκρισία το γεγονός ότι αναρωτιέστε για ποιο λόγο δεν είπε το τραγούδι του. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι εκθέτετε αυτόν τον άνθρωπο με τέτοιο τρόπο που χθες βγάλατε θέμα για τον πατέρα του; Θέλετε να σας πω κι εγώ για τον πατέρα μου ή τι ψηφίζει η μητέρα μου;” είπε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας:

“Πού εκθέτει ένα παιδί ότι ο πατέρας του δούλεψε ως πρόεδρος νοσοκομείου; Άφησα εγώ την οποιανδήποτε μομφή να πω ότι υπάρχει μία τέτοια σύνδεση;” ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Χάρης Τζωρτζάκης απάντησε:

“Είναι επίθεση στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Απειλείται ένας καλλιτέχνης”.

 

Δείτε ακόμη: Πάνος Βλάχος: “Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τέχνη μου και να λέω τα πράγματα που με ικανοποιούν ιδεολογικά και ψυχικά”

 

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης: Σωτήρης Τσαφούλιας: “Τα πάντα έχουν όρια, αλλά το θέμα είναι ποιος τα θέτει”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου