Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βανέσα Αδαμοπούλου: “Δεν μπορώ τους λακωνικούς άνδρες, από κάτω υπάρχει ένα τεράστιο κενό”

«Αγαπώ τους άνδρες και με αγαπούν και εκείνοι», δήλωσε

Η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη θρησκεία, τον γιο της και την προσωπική της ζωή τον τελευταίο καιρό.

Αναφερόμενη στα κοινωνικά πρότυπα της εποχής και την θρησκεία, είπε:

«Η εποχή που διανύουμε έχει πιο αδιάφορα και άνοστα πρότυπα αλλά δεν με αφορά. Ο καθένας φτιάχνει τη δική του πραγματικότητα».

«Η αληθινή έκδοση του εαυτού μας είναι η ψυχή μας. Τι είναι η ψυχή μας; Όλο το σύμπαν. Η απάντηση το τι είναι Θεός, τα πάντα είναι Θεός! Η σχέση μου με τη θρησκεία δεν είναι καμία απολύτως. Με την θεία φύση των πραγμάτων έχω πολύ στενή σχέση».

Για τον γιό της και την προσωπική της ζωή, ανέφερε:

«Η ζωή με έναν οκτάχρονο είναι ενδιαφέρουσα, μαθαίνεις πράγματα. Ο γιός μου είναι ένα δώρο για εμένα. Τις ημέρες ημέρες που τον παίρνει ο πατέρας του, δεν μου λείπει κάτι να κάνω αλλά αυτό που απολαμβάνω είναι οι ώρες με τον εαυτό μου».

«Δεν έχω πάρει κανένα μάθημα από τις σχέσεις μου με το ανδρικό φύλο. Δεν έχω καμία πεποίθηση. Αγαπώ τους άνδρες και με αγαπούν και εκείνοι».

«Δεν μπορώ τους άνδρες που μιλούν μονολεκτικά. Τους λακωνικούς άνδρες, γιατί τελικά από κάτω υπάρχει ένα τέραστιο κενό και όχι μυστήριο».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου