Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου για το σκληρό gossip – “Με λένε κουτσομπόλα, το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις”

“Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο, γιατί πολύ απλά είμαστε αυτοί. Αυτοί οι κίτρινοι τύποι”.

Τη δική της απάντηση στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου περί «σκληρού gossip» έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το «I Love ΣουΚού» το πρωινό του Σαββάτου (10/2). Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, στην έναρξη της εκπομπής, μπήκε στο πλατό με το «Τραγούδι της Κουτσομπόλας», ενώ στη συνέχεια έστησε έναν πίνακα με τις αποχρώσεις του… κίτρινου, θέλοντας να επιλέξει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο.

«Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο, γιατί πολύ απλά είμαστε αυτοί. Αυτοί οι κίτρινοι τύποι.

Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε; Πρέπει να μάθουμε», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, απαντώντας στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου που έγιναν μέσα στην εβδομάδα.

Κατερίνα Καινούργιου για Μαγγίρα: «Είπε ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και η εκπομπή έχει γίνει σκληρό gossip»

«Μας είπαν κίτρινους, μας είπαν βαθύ κίτρινο, μας είπαν κροκί… θέλω να ξέρω, γι’ αυτό έχω φέρει εγώ εδώ όλο το χρωματολόγιο, για να διαλέξουμε απόχρωση! Δεν θέλω να μας κατηγορούν άδικα», τόνισε η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

«Θέλω να στείλουμε πολλά φιλιά στον Δημήτρη Μακαλιά, παιδιά. Δημητράκη μου, αγάπη μου, μας λείπεις πάρα πολύ, περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση. Εύχομαι να είναι καλά αύριο και να μας έρθει», είπε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα και πέρασε στη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου