Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Μου είπαν ότι ο Μακαλιάς με βρίζει από το πρωί”

“Εγώ έπλεξα το εγκώμιο του Μακαλιά χθες και έλεγα πόσο ταλαντούχος είναι…”

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή της, έλαβε μηνύματα στα social media, αναφέροντας πως της έγραψαν ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς την έβρισε σε δηλώσεις του με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση για να απαντήσει.

Όταν οι συνεργάτες της τής ανέφεραν ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο, η παρουσιάστρια τόνισε ότι πολλές φορές της στέλνουν υπερβολικά μηνύματα.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Μαγγίρα: “Η εκπομπή έχει γίνει σκληρό gossip”

 

“Μου έστειλαν μηνύματα και δεν το έχω δει. Εγώ έπλεξα το εγκώμιο του Μακαλιά χθες και έλεγα πόσο ταλαντούχος είναι και μου είπανε ότι σε βρίζει από το πρωί και είπε τα χειρότερα. Τι είπε; Έτσι, μού έστειλαν στο Instagram” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και μόλις κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει συνέχισε:

“Εντάξει, παιδιά δεν το είδα για αυτό ρωτώ. Τι μου στέλνετε και εσείς ότι λέει τα χειρότερα; Ώρες ώρες υπερβάλετε στα social media. Για αυτό καμία φορά αν δεν έχεις δει κάτι, καλό είναι να μην… Με πριζώνουν από τα social, αλλά δεν έχω δει τι έχει γίνει και μπορεί εγώ να απαντώ και μετά να το δω και να λέω πω πω τώρα. Τέλος πάντων”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου