Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Έκανα παραπάνω χατίρια στον γιο μου από όσα έπρεπε”

“Αν το παιδί σε έχει δεδομένο, δεν θα σε υπολογίσει εκεί που πρέπει”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, την Παρασκευή το πρωί στην “Super Κατερίνα“, με αφορμή το θέμα των τελευταίων ημερών με την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, εξομολογήθηκε το λάθος που θεωρεί πως έκανε στο μεγάλωμα του γιου του.

“Εύη σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά αν με ρωτήσεις ποιο λάθος έκανα στην διαπαιδαγώγηση του γιου μου είναι ότι του έκανα παραπάνω χατίρια από όσα έπρεπε να του κάνω. Επειδή λες ότι δεν του έκανα όλα τα χατίρια. Δηλαδή, ό,τι δώρο κυκλοφορούσε κάθε χρόνο στην αγορά, του είχα κάνει και για τα επόμενα 2-3 χρόνια” δήλωσε ο παρουσιαστής.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Καινούργιου: “Σας έβλεπα και χαιρόμουν με την παιγνιώδη αυτοαναφορικότητά σου”

 

“Είναι ένα λάθος να του δημιουργώ την αίσθηση της ευκολίας και των πάντων. Η υπερπροστατευτικότητα… Θα έπρεπε να τον αφήσω λίγο. Ενώ με έχεις σαν παράδειγμα, εκεί μέσα ήμουν ίσως λίγο υπερβολικός. Θέλει πολύ περισσότερο μέτρο. Ένας λαός που δεν τον πάω υπό γενική έννοια, αλλά είναι μάγκες με τα παιδιά τους είναι οι Αμερικάνοι. Αφήνουν το παιδί να πάει να δουλέψει, Είναι στην Ανατολή και λένε ας πάει στη Δύση. Αυτό το ανεξάρτητο. Εμείς είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Να κάνουμε το παιδί σαν τα μούτρα μας και ότι δεν κάναμε εμείς… Αν το παιδί σε έχει δεδομένο, ότι θα πάρω χρήματα από τη μάνα μου, δεν θα σε υπολογίσει εκεί που πρέπει” συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου