Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκινημένος ο Θοδωρής Κατσαφάδος: “Κοιτάζω τον Νίκο Πολυδερόπουλο και λέω τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του;”

“Έχασα τον αδερφό μου από χειροβομβίδα και αυτό με σημάδεψε”

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στο “Mega Καλημέρα” συγκινημένος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, που σχετικά πρόσφατα έχασε ξαφνικά τον αδελφό του.

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μια φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Έχασα τον αδερφό μου από χειροβομβίδα και αυτό με σημάδεψε. Μετά το δυστύχημα για τρία χρόνια δεν μιλούσα. Είχα ενοχές και τύψεις γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα” είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε στη συνέχεια:

“Ο έρωτας έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αγάπησα πολύ τη γυναίκα μου και ήμουν τυχερός που τη γνώρισα. Έπαρση δεν είχα ποτέ, γιατί οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου δημιούργησαν μια γείωση”.

 

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλάει για τον θάνατο του αδερφού του: “Είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε. Και από τότε τελειώσαν όλα” -“Ο γιατρός του είπε να φύγει”

 

“Αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα…”

Συγκινημένος ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τον Νίκο Πολυδερόπουλο και την τραγική του απώλεια:

“Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, έχασε το αδερφάκι του, 28 χρονών παιδί… Και όπως κάθομαι δίπλα του λέω, αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του που χάθηκε έτσι;”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου