Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Ρέππας: “Άνθρωπος ισχυρίστηκε ότι δίνονται και παίρνονται ρόλοι σε ερωτικές συνευρέσεις περισσότερων από δύο”

“Ακούστηκαν ακρότητες”

Στην εκπομπή “The Break” ήταν καλεσμένοι ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου και μίλησαν μεταξύ άλλων για το #ΜeToo στον χώρο του ελληνικού θεάτρου.

“Όλα αυτά που έγιναν στο θέατρο, τα προηγούμενα χρόνια, σας στεναχώρησαν; Με το Metoo και όλες αυτές τις ιστορίες” ρώτησε η Βάσω Λασκαράκη, και ο Μιχάλης Ρέππας απάντησε χωρίς περιστροφές:

“Πάρα πολύ, πάρα πολύ! Ούτε που θέλω να αναφέρομαι. Το θεωρώ σκοτεινή σελίδα. Βγήκαν πολλά προσωπικά πάθη στη δημοσιότητα”.

“Ήταν άδικο για τον χώρο; Σε έναν χώρο που έχετε αφιερώσει τη ζωή σας και τον έχετε πονέσει” συνέχισε με επόμενη ερώτηση η Βάσω Λασκαράκη.

 

Δείτε επίσης: “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”: Οι λεπτομέρειες της νέας σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου

 

“Μου ερχόταν εκείνη την ώρα να βγω…”

“Κοίταξε να δεις. Το να συμμαζευτούν κάποιοι άνθρωποι και ο αυταρχισμός τους να μπει εντός κάποιων πλαισίων, ναι. Ακούστηκαν όμως ακρότητες. Δηλαδή άκουσα, ας πούμε, από άνθρωπο να ισχυρίζεται ότι δίνονται και παίρνονται ρόλοι σε ερωτικές συνευρέσεις περισσότερου κόσμου από δύο άτομα” απάντησε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

“Μου ερχόταν εκείνη την ώρα να βγω αλλά, εκείνην ακριβώς την ώρα, θα με έτρωγαν ζωντανό. Να πω δηλαδή ότι “με συγχωρείται, εγώ ούτε πήρα ούτε έδωσα ρόλο σε τέτοια περίσταση. Όχι, εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ”. Πώς ισχυρίζεσαι αυτό το πράγμα; Τι είμαστε πια; Εκδιδόμενοι άνθρωποι; Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι όλοι οι νόστιμοι ηθοποιοί που έκαναν καριέρα και όλες οι όμορφες ήταν πιο ελαστικοί σε πιέσεις; Ε, μην τρελαθούμε” τόνισε ο Μιχάλης Ρέππας.

“Εντάξει βρε κοριτσάκι μου, όλοι οι στρέιτ άνδρες δεν είχαν άλλοι δουλειά και έπεφταν σ’ εσένα, αυτό. Σε γκέι παράγοντα δεν έπεσες; Και συ, βρε αγοράκι μου, όλοι οι γκέι της δουλειάς έπεσαν πάνω σου να σε φάνε; Ένας στρέιτ δεν βρέθηκε να σε φωνάξει και να σου δώσει την ευκαιρία; Γιατί όντως μπορεί και να συμβεί αυτό το πράγμα” δήλωσε κλείνοντας φανερά φορτισμένος ο Μιχάλης Ρέππας.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου