Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρύσα Παπά για την hardcore ερωτική σκηνή με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη: “Μας έδωσαν βραβείο”

“Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ”

Στο “Καλύτερα Αργά” ήταν καλεσμένη η Χρύσα Παπά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη ερωτική σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στη σειρά “Τα Μυστικά της Εδέμ”.

 

“Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό”

“Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένο. Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, το φιλί είναι το λιγότερο. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου” ανέφερε η Χρύσα Παπά.

“Έχω κάνει παθιασμένες σκηνές! Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα «Μυστικά της Εδέμ» μια hard core ερωτική σκηνή και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές και μας είχαν δώσει βραβείο. Εγώ επειδή ντρέπομαι, κάνουμε διάφορες πατέντες να μην είμαι γυμνή. Θα προτιμούσα να μην κάνω γυμνό. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν και χωρίς να είναι γυμνά” παραδέχεται κλείνοντας το θέμα η ηθοποιός.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου