Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εύχεται στον “αδερφό” Μανώλη Κονταρό για την πρεμιέρα του

Η ανάρτηση του Μπισμπίκη για τον φίλο του Μανώλη Κονταρό

Αχώριστοι στην κυριολεξία, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια η Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης, με τον Χανιώτη καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό, αφού τους δένει μια δυνατή φιλία.

Οι τρείς τους, ανά τακτά διαστήματα βρίσκουν το χρόνο να συναντηθούν αλλά και να περάσουν καλά, είτε στην Αθήνα, είτε στην Κρήτη, όπου το ζευγάρι κάνει διακοπές το καλοκαίρι εκεί, όπως φαίνονται από τις κοινές τους αναρτήσεις.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτή την φορά θέλησε να ευχηθεί καλή αρχή στον καλό του φίλο Μανώλη Κονταρό, ο οποίος απόψε έχει πρεμιέρα στο Cabana Live Stage, Μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή.

Ο ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία, από την επίσημη φωτογράφιση του σχήματος, με τον  Μανώλη Κονταρό και έγραψε «Καλή αρχή αδερφέ».

hghhh

 

Λίγα λόγια για την πρεμιέρα Κονταρού, Τερλέγκα, Κατσίγιαννη και Βερλή 

Μέσα από ένα ανεπανάληπτο σμίξιμο του λαϊκού ρεπερτορίου και της νεοελληνικής παράδοσης ανοίγει η αυλαία του Cabana live stage  την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή «υποδέχονται» στην παρέα τους τον Μανώλη Κονταρό και οι νύχτες γίνονται γιορτή, παίρνοντας την όψη της αυθεντικής οικογενειακής διασκέδασης. Μαζί τους οι Αντώνης Λώκος, Κωνσταντίνα Στογιάννη, Αναστασία Κελεσίδη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου