Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα για Τζο Κουτσοκώστα: “Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της”

“Η Καινούργιου μπορεί να έχει beef με μένα, εγώ μαζί της αποκλείεται”

Στο “The 2night Show” βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα για να μιλήσει για την ζωή της και την καριέρα της.

Φυσικά, η λαμπερή περφόρμερ και παρουσιάστρια κλήθηκε να πάρει θέση για την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση της συνεργάτιδας της, Τζο Κουτσοκώστα από το “I love Σου Κου”.

 

“Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα”

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε:

“Η ίδια θέλησε να φύγει, η ίδια αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε. Όταν μας έγινε γνωστό ότι δήλωσε την παραίτηση της, την πήρα τηλέφωνο, την ρώτησα γιατί ζήτησε την παραίτηση της και μου εξήγησε τους λόγους. Μου είπε ότι «θεωρώ πως δεν ταίριαξα, δεν έφερα αυτό που μου ζητάγατε και δεν ένιωθα καλά». Της είπα και γω, «πολύ καλά έκανες, συμβαίνει αυτό στη ζωή μας καμιά φορά με τις χημείες των ανθρώπων». Μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ ότι θα πας να κάνεις κάπου και τελικά άλλα να προκύψουν, οπότε είναι πολύ σωστό”.

“Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα, δηλαδή το πως το χειρίστηκε δημόσια γιατί δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και άφηνε να αιωρούνται πράγματα. Ενώ δήλωσε αυτό και ήταν πάρα πολύ σωστό, καλά έκανε αφού δεν ένιωθε καλά, για τις εκπομπές αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους όταν κάποιος αφήνει κάτι να αιωρείται. Όταν την ρώτησαν για μένα, «θες να μας πεις πως είναι η σχέση σου με την Μπέττυ;» την ρώτησαν και εκείνη είπε πως «δεν θα ήθελα να πω». Αυτό δεν αφήνει ποτέ θετικό πρόσημο, αφήνει αρνητικό. Σαν να συμβαίνει κάτι ενώ δεν συνέβαινε τίποτα”.

 

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Νταλάρα: “Αν θέλετε να σταματήσει αυτό που λέτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε”

 

“Γι’ αυτό μου είπε ότι «δεν είπα κάτι». Της εξήγησα όμως ότι αυτό που είπε, έτσι όμως το είπε, είναι αρνητικό το πρόσημο. Εν πάση περιπτώσει ήταν δική της απόφαση, δικά της τα λεγόμενα. Γλυκύτατη κοπέλα, προσπάθησε αλλά όντως μπορεί να είχε κάτι άλλο στο μυαλό της ότι θα συμβεί”.

“Όταν ήρθε όμως ήξερε τι θα κάνει, γι’ αυτό και γω λίγο κάπως τσίνισα με τις δηλώσεις της. Όταν είσαι σε μια εκπομπή που είναι σχολιαστική και λες «δεν έχω μάθει να κουτσομπολεύω από το σπίτι μου», ξέρεις τι γίνεται στα δοκιμαστικά. Βάζουμε βίντεο και σχολιάζουμε για να δούμε την χημεία μας, πως είμαστε εγώ και εσύ μαζί, αν ταιριάζουμε” συμπλήρωσε επίσης, με χαμόγελο, η Μπέττυ Μαγγίρα στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

 

 

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα για την κόρη της: “Την καταπίεζε ψυχολογικά, κάθε μέρα ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε”

 

“Η Καινούργιου μπορεί να έχει beef με μένα, εγώ μαζί της αποκλείεται”

Για την Κατερίνα Καινούργιου  μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέλησε να βάλει μια τελεία, από την πλευρά της, στην “κόντρα” τους.

“Μου είπαν, «ρώτησε την γιατί έχει beef με την Καινούργιου». Έτσι ακριβώς ήταν η φράση” τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής για να απαντήσει η καλεσμένη του ως εξής:

“Πότε καλέ το έχω εγώ το beef με την Καινούργιου; Η Καινούργιου beef με μένα μπορεί να έχει, εγώ με την Καινούργιου αποκλείεται”.

“Η Κατερίνα κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο OPEN ακόμα, είχα κάνει ένα τρέιλερ και θεώρησε ότι το έκανα για αυτήν. Στο τρέιλερ αυτό πήγαινα στο Παρίσι, όπου έκανα μια κυρία αφ’ υψηλού, έναν ρόλο στα τρέιλερ και συνήθως τα δικά μας σχολιάζουν την επικαιρότητα και αυτό που γίνεται στην τηλεόραση. Οι τσακωμοί στα πάνελ και διάφορα”.

“Σε εκείνο το τρέιλερ τότε έκανα ότι πάω στο Παρίσι. Την προηγούμενη έμπαινα σε ένα τζετ για να ταξιδέψω κάπου, κάθε μέρα τα έχτιζα δηλαδή με έναν τρόπο. Έτσι λέω, αφού μπήκαμε χθες στο τζετ, σήμερα θα πάμε κάπου. «Που θα πάμε;» μου λένε και είπα στα παιδιά πως «θα πάμε στο Παρίσι, που είναι η αγαπημένη μου πόλη και την αγαπώ και την λατρεύω». Η Καινούργιου, εκείνο το Σαββατοκύριακο, πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι. Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Και επειδή έκανα πάντα αυτή την κυρία που έλεγα «please, please», μου φώναζαν «κυρά, μας έφερες στο Παρίσι, σ’ ευχαριστούμε» και θεώρησαν για κάποιον λόγο ότι σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε στο Παρίσι με τις φίλες της. Ένα πράγμα ανεξήγητο! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει! «Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει κακή τηλεόραση» έγραφαν” πρόσθεσε η όμορφη παρουσιάστρια και περφόρμερ στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

“Μπορεί και να τρολάρω την Κατερίνα σε άλλη φάση, το συγκεκριμένο όμως δεν ήταν έτσι. «Μα το έλεγε όλη την εβδομάδα» μου έλεγαν. Και κάθομαι εγώ να βλέπω τις εκπομπές σας που λέει ο καθένας που θα πάει και τι θα κάνει; Μα είστε με τα καλά σας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα εγώ το τρέιλερ, που ήξερα ότι πήγε στο Παρίσι;” κατέληξε, με σαφήνεια, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου