Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η πρώτη συνάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τέλος της κόντρας τους

“Το περίμενες; Ούτε εγώ!”

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν μια συνάντηση μπροστά στις κάμερες, για πρώτη φορά μετά το τέλος της κόντρας τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιάστριες και παλιές συνεργάτιδες, βρέθηκαν καλεσμένες σε event το βράδυ της Δευτέρας 29/1, με τις δύο τους να είναι ιδιαίτερα εγκάρδιες μεταξύ τους και να φωτογραφίζονται παρέα, αγκαλιά.

Μάλιστα, έκαναν και δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών:

“Έχουμε μιλήσει με τη Ζήνα, εδώ και έναν χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι, λόγω φόρτου εργασίας εκείνης και λόγω των δικών μου υποχρεώσεων στο σπίτι, δεν έχουμε καταφέρει να πούμε δυο πράγματα εκτός κάμερας. Θα γίνει και αυτό. Ναι, από τις ευχές που μου έστειλε για τον γιο μου ξεκίνησε. Συνεργαζόμασταν με τη Ζήνα, εγώ προσωπικά έχω μία πολύ καλή ανάμνηση από εκείνη” ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη συνάντησή της με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Σε ποια εκπομπή θα τη δούμε

 

“Το περίμενες; Ούτε εγώ!”

Από την πλευρά της, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στον δημοσιογράφο γελώντας:

“Το περίμενες; Ούτε εγώ! Δεν ήξερα ότι θα ήταν εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πει εδώ και έναν χρόνο να συναντηθούμε, όμως, μία η εγκυμοσύνη, η γέννηση του μωρού της μετά, μία οι δικές μου δουλειές που εγκυμονούσαν κινδύνους, αν δεν δούλευα σκληρά, δώσαμε αυτή την αγκαλιά εδώ. Συγκινήθηκα που την είδα. Αν μετρούσε κανείς την καρδιά μου, θα έβλεπε ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί, γιατί πραγματικά την Κωνσταντίνα την έχω αγαπήσει. Δούλεψα σκληρά για εκείνη, ώστε και η εκπομπή της να πάει καλά και εκείνη να προοδεύσει επαγγελματικά. Κάποια στιγμή τα πράγματα αυτά άλλαξαν, δεν έχει σημασία, για εμένα είναι όλα παρελθόν γιατί στη ζωή έχω μάθει να συγχωρώ και να με συγχωρούν” συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Δείτε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: “Να πάμε όλες σε πλαστικό χειρουργό, να δούμε ποια έχει κάνει πραγματικά πλαστική”

 

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση, για το αν θα ξανασυνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ως αρχισυντάκτρια, ή στην επιμέλεια κάποιας εκπομπής της είπε:

“Έχω τραβήξει έναν άλλον επαγγελματικό δρόμο, όμως η Κωνσταντίνα είναι ένα πρόσωπο που, όπως στήριξα, θα συνεχίσω να στηρίζω, γιατί πραγματικά την πιστεύω. Ο καθένας μας πια τράβηξε τον επαγγελματικό του δρόμο. Εγώ την ευχαριστώ, γιατί η τότε στιγμή, κακή κοινή μας στιγμή, με οδήγησε να βγω μπροστά στην κάμερα, οπότε της οφείλω την καριέρα μου την μετά”.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα με το παιδί γιατί δεν θέλει ο άντρας μου”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου