Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε για πρώτη φορά τον έρωτα με πασίγνωστη ηθοποιό: “Την έπνιγα στα λουλούδια”

“Της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια!”

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε για πρώτη φορά έναν παλιό του έρωτα με πολύ γνωστή ηθοποιό, στο Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, εξομολογήθηκε:

“Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της. Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος”.

 

“Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια”

“Έχω κάνει τρέλες για γυναίκες όταν είμαι ερωτευμένος, βέβαια. Έχω στείλει μέχρι και ένα φορτηγό λουλούδια σε μια γυναίκα. Έκανα αυτή την τρέλα ή μπορούσα να την πάρω και να πάμε στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω τα ρουχαλάκια της, να περάσουμε τρεις μέρες πολύ όμορφα και να γυρίσουμε. Έχω κάνει πολλές τρέλες για τις γυναίκες γιατί τις αγαπώ πολύ και τις ευχαριστώ που υπάρχουν, αυτές μας φέρνουν στην ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Τι θα κάναμε χωρίς τις μάνες μας;” συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου