Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κάτια Νικολαΐδου – Συγκινεί ο αδελφός της για την απώλεια της: “Δεν θέλω να μου φύγεις, θέλω να μου βαπτίσεις το παιδί”

“Είναι τρομερή η έλλειψη της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει” εξομολογείται για την Κάτια Νικολαΐδου ο αδελφός της

Για την αείμνηστη ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου μίλησε από καρδιάς ο αδελφός της, Τάκης Νικολαΐδης την Πέμπτη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αναφέρθηκε τόσο στην δύσκολη διαχείριση της απώλεια της όσο και στην κουβέντα που της είπε στο νοσοκομείο όταν εκείνη πάλεψε για πρώτη φορά με τον καρκίνο.

Ειδικότερα, ο Τάκης Νικολαΐδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι τρομερή η έλλειψη της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι δυόμιση μήνες που έχει φύγει από την ζωή και σίγουρα θα είναι μέσα μου για πάντα. Αυτό που μου λείπει και πιο πολύ είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο μου με το όνομα της. Για την μητέρα μου, κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιο δύσκολο. Δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού».

«Όταν εγώ έκανα πρόταση στην αδελφή μου να βαπτίσει το Σοφάκι, ήταν στον πρώτο καρκίνο της αδελφή μου το 2001, σε μια πνευμονία που είχε πάθει τότε που… θα έφευγε αν δεν έπεφτε ο πυρετός της. Μπήκα μέσα και της είπα «δεν θέλω να μου φύγεις γιατί θέλω να μου βαπτίσεις το παιδί». Εκείνη, δεν ξέρω… Πήρε δύναμη; Της έφυγε ο πυρετός; Έγινε καλά από την πνευμονία;».



«Έχω στιγμές που ξεσπάω, λυγίζω. Γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ για την δουλειά μου και εκεί είναι και οι ώρες που λυγίζω. Όταν είμαι μόνος μου, ναι, λυγίζω πολύ» πρόσθεσε, επίσης, ο αδελφός της αείμνηστης ηθοποιού στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου