Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Το σχόλιο για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

“Όλοι έχουμε βρεθεί στο δίλημμα: 50 με απόδειξη, 30 χωρίς απόδειξη. Άρα κάπως είμαστε όλοι συνένοχοι” – “Μα ποιος είναι αναμάρτητος;”

Με την υπόθεση της φοροδιαφυγής στον λαμπερό γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη ασχολήθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην έναρξη του σημερινού (25/1) Στούντιο 4. Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ έκαναν τα σχόλιά τους χωρίς ωστόσο να αναφερθούν ονομαστικά στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

«Αλλάζουν πολλά πράγματα και όλο αυτό με τις καταγγελίες θέλω να το δω, να το σκεφτώ. Το σκέφτομαι και λίγο ηθικά, γιατί είναι δουλειά του κράτους να τα ελέγξει όλα αυτά και όχι οι ίδιοι οι πολίτες να καταγγέλλουν. Ξέρουμε όλοι ποιοι φοροδιαφεύγουν», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Η ελευθερία σου δεν σταματάει εκεί που ξεκινάει η δική μου; Αυτό είναι θέσφατο. Το ότι εσύ λοιπόν αποφασίζεις να κλέψεις την εφορία – γιατί επί της ουσίας αυτό είναι – σημαίνει ότι εγώ που είμαι μισθωτή θα πληρώσω παραπάνω φόρους τελικά», σχολίασε από την πλευρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Άρα γιατί εσύ έχεις αυτό το δικαίωμα κι όχι εγώ; Όλα αυτά τα λέω σκεπτόμενη δυνατά», επισήμανε η παρουσιάστρια της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Και από την άλλη δεν είναι ωραίο να δείχνεις με το δάχτυλο μικροεπιχειρήσεις… αλλά προφανώς υπάρχουν συγκεκριμένοι επαγγελματικοί κλάδοι που ευθαρσώς σου λένε, αν τους ρωτήσεις, ότι αν δεν κάνουν φοροδιαφυγή, δεν υπάρχουν. Δεν αντέχει η επιχείρησή τους», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της επί τους θέματος η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Προφανώς και γνωρίζει η κυβέρνηση ότι υπάρχουν κλάδοι που διαρκώς φοροδιαφεύγουν και δεν δίνουν σχεδόν καμία απόδειξη, σωστά; Δεν γίνεται να το ξέρουμε μόνο εγώ κι εσύ. Όλοι έχουμε βρεθεί στο δίλημμα: 50 με απόδειξη, 30 χωρίς απόδειξη. Άρα κάπως είμαστε όλοι συνένοχοι», παρατηρεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Εννοείται αυτό. Μα ποιος είναι αναμάρτητος;», αναρωτήθηκε κλείνοντας το θέμα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου