Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή: “Πρέπει να διώξω τον Γρηγόρη Μπάκα με αυτά που λες”

Δείτε τι είπε στον αέρα του “Πρωινό”

Τα λεγόμενα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ναταλία Γερμανού, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” την Τετάρτη το πρωί.

Εκείνη την ώρα ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε με τον Βαγγέλη Περρή.

 

Τι συνέβη;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαγγέλης Περρής υποστήριξε ότι κανένας παρουσιαστής δε μπορεί να μην γνωρίζει τα θέματα της εκπομπής του και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι προσωπικά ο ίδιος δεν ξέρει πού στέλνει τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία της εκπομπής η αρχισυντάκτριά του.

“Σου ορκίζομαι δεν ξέρω πού στέλνει η αρχισυντάκτρια κάμερα, γιατί λες ένα ψέμα και να μας παίρνει όλους η μπάλα; Δε ξέρω” είπε με φανερό εκνευρισμό ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να επισημαίνει ότι εκρήγνυται άνευ λόγου.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε την ποιότητα των δημοσιογραφικών πεσιμάτων, “ανάβοντας” περισσότερο τα “αίματα” στο “Πρωινό”.

“Γενικότερα από τα πεσίματα, δεν προκύπτει τίποτα, προκύπτει από μία συνέντευξη που είναι σοβαρή, από ένα ρεπορτάζ που βγάζει είδηση” είπε ο Βαγγέλης Περρής.

“Εσύ σήμερα με αυτό που λες, απολύεις έναν άνθρωπο. Ξέρεις ποιον; Τον Γρηγόρη Μπάκα. Εγώ πρέπει να διώξω τον Γρηγόρη Μπάκα με αυτά που λες. Αυτό λες. Αγαπημένε μου Βαγγέλη, κατικοεδρεύει στο αεροδρόμιο, είναι αγαπητός, βγάζει ειδήσεις και του μιλάνε όλοι. Κάνει αυτό που εσύ λες ότι δεν πρέπει να γίνεται. Να τον διώξουμε;” είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου