Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Μπάρτζης για το “Survivor 2024”: “Την Ασηµίνα την έχουν πάρει πρέφα και Μαχητές, τι να πω εγώ;”

“Δεν µε έχουν εξοφλήσει από το «Survivor»”

Με καταγωγή από το Ζευγολατιό της Κορινθίας, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν το 2021 ένα από τα φαβορί του «Survivor» και πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν πως, αν είχε παραµείνει στο παιχνίδι, θα ήταν ο µεγάλος νικητής.

Αντ’ αυτού, τότε είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης και η µοίρα τα έφερε έτσι που οι δύο παίκτες ξανασυναντήθηκαν στον τελικό του «Survivor All Star».

Ο Ν. Μπάρτζης δεν κατάφερε να «φτάσει στην πηγή και να πιει νερό», αλλά ήταν ο νικητής στις καρδιές του κοινού, αφού το Twitter τον αποθέωσε.

«Πήρα πολλή αγάπη και ακόµη παίρνω και ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον κόσµο», δηλώνει στο «S» ο επιχειρηµατίας και αγρότης.

Από την 1η Ιανουαρίου, µάλιστα, ανέλαβε καθήκοντα δηµοτικού συµβούλου, αφού κατάφερε να εκλεγεί στις τελευταίες αυτοδιοικητικές κάλπες στο Ζευγολατιό µε την παράταξη του Θανάση Μανάβη, που εξελέγη δήµαρχος.

«Έχω πάρει το κοµµάτι της παραλίας, του τουρισµού και των δηµοσίων σχέσεων, ώστε να φέρω επιχειρηµατίες να δείξουµε τον τόπο µας, που είναι παρατηµένος», εξηγεί, ενώ αναφέρεται και στο µεγάλο πρόβληµα της περιοχής. «Εχουµε θέµα µε το νερό και κάνουµε προσπάθειες να µπει ο δήµος σε έκτακτη ανάγκη. Υπάρχει πρόβληµα και ύδρευσης και άδευσης… Οι αγρότες έχουν παρατήσει τα κτήµατα, τα περισσότερα έχουν ξεραθεί και είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Στην ουσία αυτό είναι το πραγµατικό “Survivor”», τονίζει ο επιχειρηµατίας, ο οποίος διατηρεί στο Βραχάτι ένα καφέ-µπαρ και ένα µεζεδοπωλείο.

 

“Το περίμενα πιο δυνατό”

Ο Νίκος Μπάρτζης παρακολουθεί το φετινό «Survivor»;

«Eτυχε να είµαι άρρωστος και έµεινα σπίτι. ∆εν είχα τι να κάνω και ασχολήθηκα µε αυτό… Το περίµενα πιο δυνατό. ∆εν µου κινεί πια το ενδιαφέρον. Είναι πολύ διαβασµένοι οι παίκτες. Εγώ ξεχωρίζω έναν παίκτη που είναι Μαχητής. ∆εν πολυµιλάει, παίζει ωραία, είναι σαν να βλέπω εµένα, αλλά αυτός κρατιέται ακόµα πιο πολύ. ∆εν λέω µεγάλα λόγια», δηλώνει στο «S».

 

“Δεν ξέρω γιατί τις έβαλε ξανά µέσα…”

Πριν από λίγες ηµέρες το όνοµά του φιγουράριζε στα σχόλια στο Twitter µε αφορµή τη συµπεριφορά της Ασηµίνας.

Πολλοί χρήστες τον επικαλέστηκαν για να τη… βγάλει ξανά από το παιχνίδι, αφού εκείνος ήταν που το 2023 ακολούθησε την Ασηµίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα ∆αλάκα στο δάσος και τις έπιασε να έρχονται σε επαφή µε έναν τρίτο άνθρωπο, ο οποίος τους έδωσε κινητό, µε αποτέλεσµα να το φανερώσει και εκείνες να αποβληθούν.

«Ναι, βλέπω τι γράφουν… Δεν το θεωρώ άδικο αυτό που έκανα, ούτε το µετάνιωσα, γιατί, όταν υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν γίνεται να µην τους τηρείς, εις βάρος κιόλας των συµπαικτών σου. ∆εν είναι πως έφαγαν κάτι από τα σκουπίδια -σε αυτό θα ήµουν µαζί τους-, αλλά το να παίρνεις πληροφορίες απέξω µέσω κινητού είναι άδικο για εµάς τους υπολοίπους. Είναι κοροϊδία. ∆εν ξέρω γιατί τις έβαλε ξανά µέσα… Iσως για να ακουστεί το παιχνίδι. Την Ασηµίνα, όµως, από ό,τι είδα, την έχουν πάρει πρέφα και Μαχητές. Τι να πω εγώ; ∆εν χρειάζεται να πω κάτι. Πέρσι ορκιζόταν σε θεούς και δαίµονες πως δεν έχει κάνει κάτι µεµπτό και γελάγαµε όλοι, γιατί ξέραµε. Ορκιζόταν πως δεν έτρωγε και η τσάντα της ήταν γεµάτη τάπερ και όταν έβλεπε τις κάµερες».

 

“Δεν έχουµε εξοφλήσει καν το οικονοµικό ακόµη”

Ο ίδιος θα ταξίδευε ξανά στον γιο Άγιο ∆οµίνικο; Τον προσέγγισαν;

«Με τον Ατσούν δεν έχουµε εξοφλήσει καν το οικονοµικό ακόµη. ∆εν έχω πάρει όλα τα χρήµατα, οπότε τι πρόταση να µου κάνουν; Βέβαια, αν ήταν καλή πρόταση και ήµουν καλά στην υγεία µου, γιατί όχι; Πρώτα, βέβαια, θα έπαιρνα τα χρήµατα και µετά θα συζητούσα. ∆εν ξέρω γιατί καθυστερούν», εξηγεί, ενώ στα σχέδιά του είναι οι επενδύσεις:

«Θα τα επενδύσω στα χωράφια. Μπορεί να αγοράσω και σπίτι ως επένδυση, το σκέφτοµαι».

 

Η πιο δύσκολη στιγμή του μέσα στο Survivor

Το «Survivor» δεν ήταν εύκολο στην αρχή για εκείνον, αφού σκέφτηκε ακόµα και να αποχωρήσει.

«Η πιο δύσκολη στιγµή µου στον Αγιο ∆οµίνικο ήταν την πρώτη φορά. ∆εν την πάλευα, µου ήταν πολύ ξένο. Ειδικά µια µέρα που ζαλιζόµουν -γιατί δεν είχες τίποτα να φας, δεν είχε και γύρισµα για τρεις ηµέρες, δεν έβλεπες καν τον ουρανό, ήταν ζούγκλα κανονική, δεν πέρναγε η ώρα- έλεγα τι κάνω εγώ εδώ; ∆εν ήξερα τι θα ξηµερώσει αύριο», καταλήγει.

 

*Της Σπυριδούλας Τριάντου / Δημοσιεύθηκε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” στις 20/1/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου