Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Γιώργο Νταλάρα: “Δεν πήγαν οι κάμερες έξω από το σπίτι του, πού είναι το ντροπιαστικό;”

“Δεν τους βάζει κανένας το μαχαίρι στον κρόταφο”

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που περίμεναν για τις δηλώσεις του.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε πως διαφωνεί με τον καλλιτέχνη:

“Αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Γιώργος Νταλάρας έχει γίνει στο παρελθόν από μια εκπομπή στην Ελλάδα. Έστελνε δημοσιογράφους –και για μένα είναι ο απόλυτος κιτρινισμός – να ανοίγουν σκουπίδια επωνύμων. Αυτό είναι ντροπή και κατάπτυστη δημοσιογραφία… Το BBC και CNN και όλα τα σοβαρά κανάλια παγκοσμίως έχουν ένα θέμα… Βγαίνει ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της χώρας τους βγαίνει και κάνει δηλώσεις και αναφέρεται στα 4 μεγαλύτερα ονόματα του σήμερα. Ανοίγει μια κερκόπορτα…”.

 

Δείτε επίσης: Η αδερφή του Γιώργου Νταλάρα τον κατακεραυνώνει: “Προσβάλλει τη νέα γενιά, υποτιμούσε τα πάντα”

 

“Δεν τους βάζει κανένας το μαχαίρι στον κρόταφο”

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας:

“Πάνε λοιπόν σε μια δημόσια εμφάνιση του Νταλάρα, δεν πήγαν οι κάμερες έξω από το σπίτι του. Σε όλον τον κόσμο όλοι οι αρχισυντάκτες -εγώ δεν ρωτήθηκα, καλά έκανε και έστειλε-, όλα τα κανάλια θα έστελναν προφανώς. Αν ρώταγε ο δημοσιογράφος κάτι προσωπικό, οικογενειακό, εκεί θα ήταν κιτρινισμός και κατάπτυστο. Που είναι το αγενές; Που είναι το προσβλητικό; Που είναι το ντροπιαστικό; Θα μπορούσε να πει ο Γιώργος –που είναι πανέξυπνος- “παιδιά ήρθα για τον Τσιτσάνη, θέλω να μιλήσω για αυτό”… Ο Γιώργος μόνος του άρχισε να βάλλει εναντίον των δημοσιογράφων. Δεν τους βάζει κανένας το μαχαίρι στον κρόταφο. Είναι μια δουλειά. Και εγώ ως ρεπόρτερ θα το έκανα…”.

 

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Νταλάρα: “Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου