Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: “Ήσουν μαγκούφα όσο βρισκόσουν σε εκπομπή Σαββατοκύριακου”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τις δηλώσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου, “πέταξε” ένα χιουμοριστικό “καρφί” στην Ελένη Βουλγαράκη.

“Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να κάνει ωραία τηλεόραση. Και ξέρεις τι γίνεται; Είναι αυτοσαρκαστικός, ταπεινός. Εγώ σας ακούω λόγω της ευφυΐας του Φάνη. Μην το πάρεις προσωπικά” είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη που του ζήτησε εξηγήσεις.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη: Η πρώτη αντίδραση της on camera για τον Φώτη Ιωαννίδη

 

“Καλούς απογόνους με τον ύπνο”

“Εγώ εσένα σε έχω και εδώ. Οπότε σε χαίρομαι εδώ. Μην το πάρεις προσωπικά αλλά ο Φάνης είναι που δίνει τον τόνο στην εκπομπή. Έλα βρε Ελένη μου, έχεις παράπονο από εμένα τώρα; Σου έφτιαξα τη ζωή. Έφυγες από το Σαββατοκύριακο (σσ “Χαμογέλα και πάλι”) και βρήκες ζωή, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρήκες. Όσο ήσουν στο Σαββατοκύριακο, μαγκούφα ήσουν, τώρα πού τώρα που έχεις καιρό να κάνεις και άλλα πράγματα…” πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας εννοώντας προφανώς τη σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Ιωαννίδη.

“Όταν ήμουν σαββατοκύριακο δεν κοιμόμουνα, τώρα που είμαι καθημερινή κοιμάμαι το βράδυ” απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

“Αυτό είπα κι εγώ” συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Ήρθες εδώ και σου γνώρισα τον ύπνο. Καλούς απογόνους με τον ύπνο” είπε κλείνοντας με χιουμοριστική διάθεση ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου