Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Λιάγκα: “Εγώ 3 χρόνια περίμενα να φιλήσω τη Δήμητρα, τώρα ας περιμένει κι αυτός λίγο”

“Δεν μου αρέσει που αποκαλύπτονται συνέχεια πράγματα για το Survivor”

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” και αναφέρθηκε στο Survivor και στις αποκαλύψεις για το ριάλιτι και στον Γιώργο Λιάγκα.

“Κάτι θα ξέρει ο Γιώργος (Ασημακόπουλος) για να λέει ότι οι Διάσημοι κοιμούνται τα βράδια στην καλύβα των ρεπόρτερ. Αν βρεις σπίτι ζεστό να κοιμηθείς ή φαγητό να φας, εντάξει. Αν βρεις κινητό όμως, είναι σαν να κλέβεις τους άλλους παίκτες” είπε ο τραγουδιστής.

“Δεν είναι σωστό. Οποιοσδήποτε είτε παίρνει 5 είτε 10 χιλιάρικα είναι ίσος με τον άλλο. Εκεί ξεχνάς τι λεφτά παίρνεις” τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

“Δεν μου αρέσει που αποκαλύπτονται συνέχεια πράγματα για το Survivor, κάτι γίνεται. Όταν πηγαίνουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, γίνονται αυτά. Σε λίγο θα πάρουν σύνταξη από εκεί” παραδέχεται ο τραγουδιστής.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Τριαντάφυλλο: “Φοβάται να με αντιμετωπίσει, 3 χρόνια λέει ότι θα έρθει και δεν έρχεται ποτέ”

 

“Το καλό πράγμα αργεί να γίνει”

Σε ερώτηση της ρεπόρτερ για τον Γιώργο Λιάγκα ο Τριαντάφυλλος είπε:

“Θα πάω καλεσμένος κάποια στιγμή στον Γιώργο Λιάγκα, δεν φοβάμαι. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Εγώ τρία χρόνια περίμενα να φιλήσω τη Δήμητρα, τώρα ας περιμένει κι αυτός λίγο” ενώ παραδέχεται πως το κεφάλαιο ΟΡΕΝ παραμένει για τον ίδιο ανοιχτό.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου