Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: “Ρωτάνε όλοι “ποιος είναι ο μπαμπάς;”. Θα μπορούσα να είμαι με γυναίκα…”

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει και μίλησε για τον λόγο που δεν μιλά για την προσωπική της ζωή, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την τεκνοθεσία

Στην παρέα του «Γειά σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η εγκυμονούσα Ελισάβετ Σπανού, η οποία εκτός από το Survivor, μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της, με τον ερχομό του παιδιού της σε λίγους μήνες.

Κατά την είσοδό της στο πλατό, φορώντας ένα μαύρο κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, είπε στη Μαρία Μπακοδήμου ότι είναι 5 μηνών, ενώ λίγο αργότερα τόνισε ότι περιμένει να γεννήσει τον Ιούνιο.



Το φύλο του μωρού

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου, πάνω στην κουβέντα, αποκάλυψε ότι η Ελισάβετ Σπανού περιμένει κοριτσάκι, με την ίδια την τραγουδίστρια να το παραδέχεται.




«Θα μπορούσα να είμαι με γυναίκα και…»

Η ίδια ρωτήθηκε για τον σύντροφό της και εξήγησε γιατί δεν θέλει να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.

«Η αντανακλαστική ερώτηση όταν βλέπουμε μια έγκυο ακόμα, ενώ μιλάμε για τεκνοθεσίες ομοφύλων, είναι “ποιος είναι ο μπαμπάς;”, ενώ εγώ θα μπορούσα να είμαι με γυναίκα και να μου έχετε δημιουργήσει μια πολύ άβολη στιγμή και δεν θα είχα και τι να απαντήσω. Μιλάμε για μία ανέτοιμη κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Μου έχει συμβεί κάτι υπέροχο, κρατάω την προσωπική μου ζωή προσωπική εδώ και πολύ καιρό και υπάρχει λόγος που το κάνω. Γιατί βάζουμε τους ανθρώπους σε μια διαδικασία να μιλήσουν για κάτι που είναι τόσο προσωπικό και στο φινάλε, ας μείνουμε στο ευχάριστο. Είμαι 43 ετών», ξεκαθάρισε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου