Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θέλξη για την μητρότητα: “Επιστημονικά μπορεί να περνούσα επιλόχειο κατάθλιψη, δεν ξέρω. Αλλά έλεγα “δεν είσαι μόνη σου””

Όσα είπε, η Θέλξη στην Κατερίνα Ζαρίφη για τα παιδιά της και τη μητρότητα

Καλεσμένη στην εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε η Θέλξη και μίλησε τόσο για την απόφασή της να απέχει από το τραγούδι λόγω της μητρότητας αλλά και για τα παιδιά της.

«Είμαι πολύ χύμα στην καθημερινότητά μου, δεν είμαι Θεσσαλονικιά που πάει για καφέ. Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο ωραίος της ζωής μου, δεν υπάρχουν λόγια. Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει και είναι ο αέρας που αναπνέω τα παιδιά μου. Ήμουν τυχερή και ευλογημένη γιατί δεν έχουν όλες οι μανούλες αυτή τη δυνατότητα. Το έκανα με όλη μου την ψυχή και αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω το ίδιο θα έκανα. Η μητρότητα ήταν πιο δυνατή», είπε η Θέλξη αρχικά.

Και συνέχισε η Θέλξη: «Θέλω να είμαι κάπου να με προσέχουν και να με αγαπούν. Πρόσφατα είπα κάτι πολύ ωραίο ότι ακόμα και αν έζησα αυτές τις καταστάσεις εγώ, είχα τη δύναμη να τις αντιμετωπίσω. Είχα άγνοια κινδύνου μάλλον γιατί ήμουν μικρή. Τώρα που συνειδητοποιώ και από τη θέση της μαμάς που έχω την ευθύνη, συνειδητοποιώ ότι σε πολλά είχα άγνοια κινδύνου και ο Θεός κάπου μας προσέχει. Έχω γνωρίσει τα καλύτερα παιδιά. Με τον Χολίδη είμαστε παιδική χαρά, σαν σπίτι. Έχει έρθει ο ξάδερφος, ο κολλητός, η κολλητή. Ένα τέτοιο πράγμα».

«Δεν μπορώ καθόλου με το μπούλινγκ. Τρέμω στην ιδέα το πώς θα αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Θυμάμαι στο σχολείο να δέρνομαι στο σχολείο με τα αγόρια γιατί κορόιδευαν τον αδύναμο. Το παιδί με τα γυαλιά ή το παιδί με τα παραπάνω κιλά. Το κακό της εποχής είναι η πληροφορία. Έχουμε τρομερή πληροφορία, μαθαίνουμε τα άσχημα που γίνονται παντού. Είπα σε έναν φίλο μου που έχει σάιτ να βάλει για μια εβδομάδα καλές ειδήσεις να φτιάξει η ψυχολογία και μου είπε “δεν τις κλικάρουν”. Είμαστε και σαν λαός έτσι», ανέφερε επίσης η Θέλξη.

Τέλος η Θέλξη είπε: «Επιστημονικά μπορεί να πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, δεν ξέρω. Αλλά είχα τόσο αγάπη για αυτό που μου συνέβαιναν και έλεγα ότι δεν είσαι μόνη σου. Βλέπω τις μανούλες σε εμπορικά και θέλω να τις πάρω αγκαλιά. Αυτό νιώθω τώρα που παλεύουν με τα μωρά και τα καρότσια. Νιώθω ότι θέλω να τις πάρω αγκαλιά. Λένε ότι δεν είναι καλή η Ελληνίδα μάνα αλλά είμαστε οι καλύτερες».



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου