Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: “Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον, δεν ξέρω αν το έχω πει και ποτέ”

“Είχα έναν φανατικό θαυμαστή από τη Ναύπακτο, που έστελνε βιντεοκασέτες με αποσπάσματα από την εκπομπή μου στα γραφεία του Θέμου”, αφηγείται η παρουσιάστρια

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του The Chase άνοιξε την καρδιά της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τη δική της «είσοδο» στον χώρο της τηλεόρασης.

«Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο Telecity. Μέσο γνωριμίας πήγα εκεί, με μέσον. Είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέαμα, είναι λίγο διαφορετική η ιστορία. Ήθελα πάρα πολύ την επαφή με τον κόσμο, να τραγουδάω, να χορεύω. Ο πατέρας μου ήθελε κάτι άλλο για μένα», αφηγείται η Μαρία Μπεκατώρου.

«Είχαμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Βούλτεψη και τότε η Σοφία Βούλτεψη δούλευε στις «Εικόνες» και είχαν κανονίσει να με πάει να δω τα γραφεία. Δεν δούλεψα ποτέ εκεί βέβαια.

Πήγα λοιπόν στο Telecity, μου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, η πρώτη μου συνέντευξη ήταν στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιτζή με τον Στέφανο Κορκολή. Έτρεχα με το μικρόφωνο, μου άρεσε αυτό που έκανα αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα διαπρέψω. Περνούσα ωραία, ήμουν ευτυχισμένη», συνεχίζει στην ιστορία της η παρουσιάστρια του MEGA.

«Μετά από κάποιον καιρό πήρα την εκπομπή μου το πρωί, ήμουν τελείως ελεύθερη και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φύγω από εκεί. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το παραπέρα, δεν είχα τέτοιο άγχος», παραδέχεται η Μαρία Μπεκατώρου για την εποχή που εργαζόταν στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

«Και για να φύγω από το κανάλι πήρα άδεια από τον Καρατζαφέρη. Αν μου έλεγε «μη φύγεις, σε χρειαζόμαστε εδώ», δεν θα έφευγα. Ήταν το σπίτι μου, σαν να ήταν το κανάλι δικό μου», σημειώνει χαρακτηριστικά.




«Εγώ άρχισα να γίνομαι γνωστή μέσα από τα βιντεάκια του Θέμου. Μου έχει πει την ιστορία ο Βαγγέλης Περρής. Είχα έναν φανατικό θαυμαστή – νομίζω ότι ήταν από τη Ναύπακτο – που έστελνε βιντεοκασέτες με αποσπάσματα από την εκπομπή μου στην εκπομπή του Θέμου. Δεν ξέρω αν το έχω πει και ποτέ αυτό», περιγράφει σε άλλο σημείο η Μαρία Μπεκατώρου.

«Κάποια στιγμή με βλέπει στην κασέτα ο Περρής και τρελαίνεται. Αρχίζουν να με παρακολουθούν οι viewers της εκπομπής και ξαφνικά ένα βράδυ πέφτουμε να κοιμηθούμε με τον Αντώνη και ακούω τη φωνή μου στον Θέμο. Σχεδόν έβαλα τα κλάματα», ανέφερε για το ξεκίνημα της αναγνωρισιμότητας η Μαρία Μπεκατώρου.




«Όταν έκανα το Junior MasterChef ήταν μαγνητοσκοπημένο. Δηλαδή ζορίστηκα, πιέστηκα να είμαι σωστή αλλά στο μαγνητοσκοπημένο το σώζεις».
«Όταν έπρεπε να βγω με την τουαλέτα μου μπροστά στον κόσμο που φώναζε έλεγα “θέε μου, δεν θα τα καταφέρω”».

Μιλώντας για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης παραδέχτηκε ότι «όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στο Mega κατάλαβα ότι κάνω καλά την δουλειά μου».
«Μέχρι να έρθει η πρόταση από το Mega πάταγα στα πόδια μου αλλά έγινε πρόταση κι από άλλα κανάλια και κατάλαβα ότι κάτι κάνω καλά».




«Ένιωσα τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό τότε που έκανα τα πρωινά το Σαββατοκύριακο, ήταν σαν να το έχω πάρει εγώ όλο πάνω μου. Βασανίστηκα πολύ για την τηλεοπτική μου μεταγραφή».




Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πιο μεγάλο και σπουδαίο κεφάλαιο της ζωής της, τον επί 24ετίας αγαπημένο της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.
«Ο Αντώνης ήρθε στη ζωή μου το 1999. Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά. Τον φιλοξενούσε ένας φίλος Κεφαλλονίτης και κάπως έτσι. Δεν ενωθήκαμε αμέσως, μ΄άρεσε, φόραγε πολύ ωραία παπούτσια».
«Στο πρώτο live του YFSF πήγε στο γήπεδο και δεν ήθελε να τον χάσει, ήρθε αμέσως μετά. Τον έβαλαν να κάτσει απέναντί μου και μου έκανε νόημα “όλα καλά”».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου