Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη δήλωση του ηθοποιού μετά το σάλο με την αποχώρησή του από την παράσταση “Βασιλιάς Ληρ”

Οσα αναφέρει μέσω του δικηγόρου του

Ένα τέλος στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», φαίνεται πως θέλει να δώσει ο Λεωνίδας Κακούρης.

Με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, ο Λεωνίδας Κακούρης τονιζει πως όπως τόσα χρόνια δεν έδωσε λαβές για σχόλια, έτσι και τώρα θέλει να σταματήσει η αναπαραγωγή και οι εικασίες που γίνονται σχετικά με την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Στην πρώτη του αυτή δήλωσε, ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους για το ενδιαφέρον, καθώς και όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης.

Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τη δήλωσε του Λεωνίδα Κακούρη.

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση».

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου