Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκινεί η Ελένη Ουζουνίδου για τον Πάνο Νάτση: “Την ημέρα που «έφυγε» τον είδα στον ύπνο μου να μου λέει: σήκω, φεύγω!”

“Στα πρώτα δύο επεισόδια δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα”

Η Ελένη Ουζουνίδου μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” για την απώλεια του Πάνου Νάτση και τον ενδεχόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς “Σέρρες“, στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν και η οποία αναμένεται να προβληθεί στο Netflix.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα «μπούμε» στο Netflix, γιατί της αξίζει της σειράς. Τα γυρίσματα ξέρω ότι θα ξεκινήσουν την άνοιξη, προσπαθούμε να συζητάμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη μόνο χαρούμενα πράγματα, να βρεθούμε ξανά μαζί και να δημιουργήσουμε τη δεύτερη σεζόν” δηλώνει αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου.

“Η ζωή μας μαύρισε από τη στιγμή που «έφυγε» ο Πάνος. Στα πρώτα δύο επεισόδια δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα. Μετά σιγά-σιγά ηρέμησα και είδα και τα υπόλοιπα” εξομολογείται αμέσως μετά η γνωστή ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης: «Σέρρες»: Τα γυρίσματα του Β’ κύκλου και ο νέος πρωταγωνιστής

 

“Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό γεγονός και, επειδή δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, πήγα και κοιμήθηκα ενώ ήταν μεσημέρι. Κάπου εκεί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ένιωσα ότι ήρθε, μου σήκωσε να σκεπάσματα και μου είπε: έλα Ελενάκι, σήκω, φεύγω!” περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελένη Ουζουνίδου και τα λόγια της ανατριχιάζουν.

“Καταλαβαίνω και το νιώθω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Γιώργο να γράψει τον δεύτερο κύκλο αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο για τον κόσμο που αγάπησε αυτή τη σειρά” καταλήγει στις δηλώσεις της η Ελένη Ουζουνίδου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου