Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λεωνίδας Κακούρης: Η Αναστασία Παντούση απαντά για την κατάσταση του ηθοποιού

Η συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στο “Ναυάγιο” μιλά στο TLive για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η αιφνίδια αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα talk of the town, όπως επίσης και το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του σπουδαίου ηθοποιού από τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης (3/1), ενώ λίγο αργότερα το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε μία επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας το γεγονός και γνωστοποιώντας την αντικατάσταση του ηθοποιού από τον Γιάννη Νταλιάνη. Αυτό που προκαλεί περιέργεια στον καλλιτεχνικό – και όχι μόνο – κόσμο είναι το βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο Λεωνίδας Κακούρης στο Instagram, λίγα μόλις 24ωρα πριν γίνει γνωστή η παραίτησή του από την παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου επικοινώνησε για το T-live με πρόσωπο που κατέχει καίρια θέση στο Εθνικό Θέατρο, το οποίο της μετέφερε ότι «ο Λεωνίδας Κακούρης παραιτήθηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ότι έπαθε υπερκόπωση που τον ανάγκασε να υποβάλει την παραίτησή του».

Στη συνέχεια, η Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε με την Αναστασία Παντούση, συμπρωταγωνίστρια του καταξιωμένου ηθοποιού στο «Ναυάγιο». Η ηθοποιός που έχει να τον δει μία εβδομάδα στα γυρίσματα, σημείωσε πως αυτό που γνωρίζει είναι ότι ο συνάδελφός της είναι καλά.

Πάντως τα ερωτήματα γύρω από την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη συνεχίζουν να υπάρχουν: κάτω από ποιες συνθήκες ο ηθοποιός θέλησε να βάλει τέλος στη συνεργασία του και πώς αντιμετωπίστηκε από το Εθνικό Θέατρο;




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου