Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Ρόκκος – Σπάραξε η μητέρα του στην κηδεία: “Γιατί γιε μου; Να έφευγα εγώ”

Υποβασταζόμενη είπε το τελευταίο αντίο στο παιδί της

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Ρόκκο , αδερφό του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μέσα στη θάλασσα το Σάββατο, 30/12.

Η κηδεία έγινε στο χωριό του, την Καλλιόπη Λήμνου, όπου από την ημέρα του ξαφνικού θανάτου του, επικρατεί νεκρική σιγή. Ο 50χρονος που ήταν ψαράς πέθανε σε θαλάσσια περιοχή του νησιού, ενώ είχε βουτήξει με ψαροντούφεκο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε στο νησί της Λήμνου και απαθανάτισε τη μητέρα του Νίκου και του Στέλιου Ρόκκου την ώρα που έφτασε στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το παιδί της. Το 2021 η ίδια μάνα είχε χάσει και τον άλλο της γιο από ανακοπή καρδιάς, τον Κώστα Ρόκκο.

Υποβασταζόμενη η τραγική μητέρα προσπαθεί να δει από πού να κρατηθεί. Παλεύει να σταθεί στα πόδια της. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Γιατί γιε μου; Να έφευγα πρώτα εγώ και όχι εσύ», φώναξε με λυγμό η καταρρακωμένη κυρία Νίτσα μέσα από την εκκλησία. Σήμερα αποχαιρετά τον γιο της, τον Νίκο της.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου