Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Έχω σβήσει από το μυαλό μου την απώλεια του πατέρα μου”

Δείτε τι είπε στον αέρα της εκπομπής

ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΕΛΙ

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε στο “Mega Καλημέρα” την Τρίτη το πρωί για την απώλεια του πατέρα της και πως έχει επιλέξει να τη διαχειρίζεται, με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

“Μου θύμισε τον εαυτό μου και μπήκα στη θέση της. Αυτό που είπε για τον μπαμπά της ότι θα ήθελα να τον έχω και να πάω μαζί του να δούμε την ταινία. Ήταν η δικαιολογία για να μπούμε στην κουβέντα του πατέρα της. Όταν περνάνε πολλά χρόνια -εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί- να το σκέφτομαι σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως όταν παντρεύτηκα ή κάποιες φορές Χριστούγεννα. Μάλλον από άμυνα έχω προσπαθήσει να το ξεχάσω, να το κάνω delete από το μυαλό μου. Η Κατερίνα είναι ακριβώς το αντίθετο και προσπαθεί αυτή την ανάμνηση να την έχει ζωντανή κάθε μέρα. Αποφασίζεις στη ζωή τι θέλεις να κάνεις. Κάποιοι άνθρωποι το διαχειρίζονται όπως εγώ να το βάλουν λίγο στην άκρη -από άμυνα θες- και άλλους τους βοηθά να το έχουν μόνιμα ζωντανό στο μυαλό τους” εξομολογήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού: “Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη”

 

“Τη θυμάμαι τη φωνή του μπαμπά μου, αλλά έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που τον έχασα. Όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά, είναι κάτι που θέλεις να περάσεις σαν ανάμνηση στα παιδιά σου, αλλά όταν έχει συμβεί τόσο νωρίς δεν έχεις και την ικανότητα να το περάσεις γιατί ήσουν κι εσύ παιδί. Τη μυρωδιά και τη φωνή είναι πολύ δύσκολα να τα περάσεις και κατ’ αρχάς να τα θυμηθείς” είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου