Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: “Κάναμε φοβερές κόντρες, δίναμε ραντεβού για μάχες”

“Kατέβαινε λαός, δεν ήταν αστεία πράγματα αυτά” ομολόγησε ο Κρατερός Κατσούλης

Στο τελευταίο «Γκαράζ» για το 2023 με τον Ζήση Ρούμπο βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου και μίλησε για πολλά. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία πέρασε μια ιδιαίτερη φάση… breakdance!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ανέκαθεν ροκάς αλλά πέρασα και μια φάση, μεγάλη γιατί ήταν και της εποχής, breakdance! Υπάρχει και βίντεο από εκείνη την εποχή το οποίο και δεν θα δείτε ποτέ! Υπήρχαν και άνθρωπο που έγιναν μετά σοβαροί. Κάναμε όμως φοβερές κόντρες και ήταν πολύ σημαντικό τότε για εμάς».

«Κατέβαινε, ας πούμε, η ομάδα μας και πήγαινε και έκανε κόντρα με τον Πειραιά ή κάναμε κόντρα με το Αμερικάνικο κολέγιο. Δίναμε ραντεβού και η τελευταία «μάχη» που είχαμε κάνει ήταν στο Ωδείο Αθηνών και κατέβαινε λαός, δεν ήταν αστεία πράγματα αυτά».

«Εγώ ήμουν για τα ακροβατικά! Έκανα ελικόπτερα, τρελά πόδια και τέτοια πράγματα εκείνη την εποχή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κρατερός Κατσούλης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στο Action 24.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου