Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: “Αν καταλάβαινα ότι απλά με απάτησε, θα έκανα πως δεν κατάλαβα και θα το άφηνα να περάσει” – Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της

«Αν, όμως, μού έλεγε “ξέρεις βρε Πηνελοπάκι ερωτεύτηκα”…»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε το Σάββατο 30/12 ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και συζήτησε με την Μαρία Μπακοδήμου για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στον σύζυγό της και τον γάμο τους.

Έτσι, έφτασε να μιλά για την απιστία, αποκαλύπτοντας ποια θα ήταν η αντίδρασή της εάν καταλάβαινε πως ο καλός της έχει κοιμηθεί με άλλη γυναίκα. Φαίνεται πως θα το συχγωρούσε εάν εκείνος δεν ήταν ερωτευμένος με την “ερωμένη” του.

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Πιτσούλη για την απιστία και τον σύζυγό της

«Η γυναίκα που λέει “εμένα ο άντρας μου ποτέ”… κι αν πέσω επάνω σε αυτήν που έχει πάει μαζί της; Ποια είναι η θέση μου εμένα; Οπότε λέω που να ξέρω μάνα μου; Φεύγει το πρωί και πηγαίνει στη δουλειά του. Έτσι μου λέει κι εγώ τον πιστεύω. Δεν έχω λόγους να μην τον πιστεύω. Γυρνά στην ώρα του και ποτέ δεν πήγε για ψάρεμα, ορειβασία για να πω ότι βρήκε πράγματα να τα κάνει μόνος του. Από εκεί και πέρα ξέρω εγώ τι κάνει;

Έπειτα λέω αν δεν γίνει αντιληπτό από εμένα, που σημαίνει ότι είναι καλός πατέρας, καλός σύζυγος, μια χαρά πλάσμα, τι με νοιάζει τι κάνει όταν είναι μόνος του; Αν καταλάβαινα ότι απλά με απάτησε και πήγε με μία άλλη γυναίκα και το μυριζόμουν, θα του έλεγα “βρε κάτι έκανες”. Θα έκανα πως δεν κατάλαβα και θα το άφηνα να περάσει. Αν, όμως, μού έλεγε “ξέρεις βρε Πηνελοπάκι ερωτεύτηκα”, αυτόματα θα είχε κατέβει η βαλίτσα, θα είχαν μπει μέσα τα ρούχα του και θα έλεγα “άντε στον έρωτά σου”. Αυτό δεν θα το συγχωρούσα ποτέ».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου