Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Βασίλη Καρρά – Πλήθος κόσμου στο Κοκκινοχώρι

Συντετριμμένες η σύζυγός του και η κόρη του στο τελευταίο αντίο

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές ταξίδεψαν σήμερα 27/12 μέχρι το Κοκκινοχώρι Καβάλας για να πουν το δικό τους τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά.

Η τελευταία πράξη του δράματος… Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή μετά από πολύ μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλη την Ελλάδα που τον λάτρεψε. Αυτή την ώρα, πλήθος κόσμου τον αποχαιρετά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που άφησε το αποτύπωμά του τα τελευταία χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο. Από τους πρώτους έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο αδερφός του. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά στην εκκλησία. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος τους τραγουδιστή και η κόρη του…

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τα τελεστεί τρισάγιο στις 12 και η συνέχεια η σορός του λαϊκού τραγουδιστή θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου