Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένη Διαγούπη: “Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα -Μου έκαναν προξενιό αλλά δεν πέτυχε”

Η ηθοποιός αποκάλυψε το προξενιό της που της είχαν κάνει παλιότερα

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Τζένη Διαγούπη. Η ηθοποιός αποκάλυψε το προξενιό της που της είχαν κάνει παλιότερα, μίλησε για τον έρωτα, τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

«Σε νεότερη ηλικία μου είχαν κάνει προξενιό, αλλά δεν πήγε καλά. Μου άρεσε ο άνθρωπος που μου προξένεψαν, αλλά δεν ήταν για να είμαστε μαζί. Στο σπίτι κάνω τις δουλειές μόνη μου, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καθαρίζουμε τα τζάμια. Είμαι 49 ετών, δεν έχω συζήσει ποτέ με κάποιον, είναι δύσκολο να συμβεί.

Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Αν τον είχα ζήσει, θα ήμουν και μαζί του. Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Με ενοχλεί που κάποιες γυναίκες κρύβουν την ηλικία τους και κάνουν αισθητικές παρεμβάσεις. Αν είναι κάτι για την υγεία σου, να το κάνεις», είπε η Τζένη Διαγούπη.

Η Τζένη Διαγούπη ανέφερε επίσης: «Η τσάντα μου είναι γεμάτη με φάρμακα και αναλγητικά. Στο καμαρίνι μου στο θέατρο έχω ολόκληρο φαρμακείο. Έχω πρόταση για τηλεόραση και νομίζω θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες. Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκουράζεται και ετοιμάζει διάφορα πράγματα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου