Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Η Ναταλία Γερμανού είναι γάτα, έβαλε δίπλα τον Πανόπουλο στη συνέντευξη”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα σχόλιο για την Ναταλία Γερμανού και τη σχέση της με τον Δημήτρη Πανόπουλο, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πως υπήρξε πολύ σκληρή με τον συνεργάτη της Δημήτρη Πανόπουλο.

Αυτή τη φορά, όμως, τον κράτησε μαζί της στη συνέντευξη με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αυτή την κίνηση της παρουσιάστριας:

“Πήγε καλά σε νούμερα η συνέντευξη. Ήταν καλός ο κ. Κασσελάκης; Δεν την είδα τη συνέντευξη. Η Ναταλία καλή ήταν; Ήταν και ο κ. Πανόπουλος εκεί; Ο ‘άνθρακας ο θησαυρός’ είναι ο Πανόπουλος; Για τον Πανόπουλο το σχολίασα τιμητικά για τη Ναταλία, διότι ένας άνθρωπος που τον είχε αμφισβητήσει και έγινε πάρα πολύ κουβέντα γι’ αυτό, τώρα τον βάζει να είναι στο πλευρό της σε μία συνέντευξη όπως αυτή του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

“Αυτό σημαίνει ότι η Ναταλία Γερμανού δεν έχει κόμπλεξ. Ακόμα κι έναν άνθρωπο που έχει αμφισβητήσει, τον βάζει δίπλα της ως τον άνθρωπο που μπορεί να σταθεί δίπλα της σε μία τέτοια σημαντική συνέντευξη. Τον αποκατέστησε πλήρως. Συμβολικά. Έχει περάσει καιρός από τότε που έγινε αυτό αλλά η κουβέντα (για Ναταλία και Δημήτρη Πανόπουλο) έγινε τις τελευταίες εβδομάδες. Η Ναταλία που είναι γάτα, δεν είναι τυχαίο που τον επέλεξε να τον βάλει δίπλα της σε μία συνέντευξη που θα μπορούσε να έχει κάνει μόνη της. Άρα ήθελε να κλείσει κάποια στόματα”.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου