Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου για το γυμνό βίντεο του Γιώργου Καράβα: “Δείχνει έναν ναρκισσισμό και μία ωραιοπάθεια”

“Το γυμνό το κάνεις αν η άλλη έχει να διαφημίσει ένα σαμπουάν ή όλο της το είναι που το έχει προς πώληση. Ο Καράβας είναι ένας άνθρωπος που θέλει και δική του εκπομπή στην τηλεόραση”

Ο Γιώργος Καράβας ανέβασε μέσα στην εβδομάδα ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η Μαρία Μπακοδήμου με την παρέα του «Γεια Σου» δεν παρέλειψαν να το σχολιάσουν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/12).

Ο πρώην κριτής του GNTM ανάρτησε ένα απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων με τον ίδιο να κάνει ντους στο σπίτι του, προκαλώντας «πανικό» στα social media, με τα σχόλια κάτω από το βίντεο να παίρνουν φωτιά.

«Γιατί να κάτσω να στήσω το κινητό, να κάνω μπάνιο για να το ανεβάσω; Ότι τι; Ότι κάνεις μπάνιο και είσαι καθαρός; Τη γνώμη μου λέω. Μου λέτε ότι είχε αρνητικές κριτικές. Είχε αρνητικές κριτικές, γιατί δείχνει έναν ναρκισσισμό και μια ωραιοπάθεια που δεν αντιστοιχεί», σχολίασε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της.

«Το γυμνό το κάνεις στα επαγγελματικά, αν η άλλη έχει να διαφημίσει ας πούμε ένα σαμπουάν ή όλο της το είναι που το έχει προς πώληση. Τώρα ο συγκεκριμένος είναι επαγγελματίας. Εγώ δεν είπα ότι επειδή συμβαίνει αυτό γενικά στο Instagram μπορεί να το κάνει και ο Καράβας», επισημαίνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για το αποκαλυπτικό βίντεο του Γιώργου Καράβα.

«Ο Καράβας είναι ένας άνθρωπος που θέλει και δική του εκπομπή στην τηλεόραση, είναι κριτής στο GNTM, είναι ένας άνθρωπος της μόδας. Το να μπει να κάνει μπάνιο και να μας το δείξει…», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου στην τοποθέτησή της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου