Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: “Με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά, το σώμα μου όχι”

«Γεύομαι τους κόπους απλά είμαι λίγο πιο κουρασμένη αυτή τη χρονιά. Το όνομά μου έχει πολλά άλφα μέσα οπότε έπρεπε να είμαι στον Alpha», είπε επίσης

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει για τον νέο της ρόλο στο Προξενιό της Ιουλίας και το γκεστ της στους Φόνους στο καμπαναριό.

«Γεύομαι τους κόπους απλά είμαι λίγο πιο κουρασμένη αυτή τη χρονιά. Το όνομά μου έχει πολλά άλφα μέσα οπότε έπρεπε να είμαι στον Alpha! Θα με ξαναδείτε σε λίγο στους Φόνους» είπε και έδειξε το τατουάζ που έχει από τον ρόλο στην κωμική σειρά», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

«Με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά, το σώμα μου όχι. Μου αρέσει που όλα γίνονται στον χρόνο τους. Δεν έχω ρόλο ζωής αλλά μου αρέσει που έρχονται και μου λένε ότι “θα ήθελα να σε δω Μπλανς”. Αγαπώ πιο πολύ το σινεμά και την τηλεόραση γιατί μπορούν να γράψουν πάνω σου», ανέφερε επίσης η Τραϊάνα Ανανία.

Κάπως με ακολουθεί ο χορός μου στον Σπύρο Παπαδόπουλο, αποτελεί ιστορία πλέον. Ό,τι έχω κάνει μου αρέσει γιατί με έχει οδηγήσει εδώ που είμαι».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου