Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σπάνια εμφάνιση για την ηθοποιό Νόνη Ιωαννίδου: “Παραιτήθηκα από το Εθνικό και βρέθηκα με τον άντρα μου στα βουνά”

«Φέτος κλείνει 7 χρόνια από όταν έφυγε» είπε για τον σύζυγό της, Άκη Τριανταφύλλου

Η Νόνη Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα χρόνια που έζησε εκτός Αθηνών, αλλά και για τον σύζυγό της, Άκη Τριανταφύλλου, τον οποίο έχασε το 2017.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η Νόνη Ιωαννίδου αναφέρθηκε αρχικά, στην πορεία της στο Εθνικό Θέατρο.

«Βρέθηκα στο Εθνικό Θέατρο και κατάλαβα ότι είναι ο φυσικός μου χώρος. Μετά από 4-5 χρόνια όμως, συνάντησα τον άντρα μου που ήταν ένας άλλος κόσμος. Ένας υπέροχος καλλιτέχνης, έξω από τη ροή όλων αυτών που απαρτίζουν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.




Πρόσθεσε: «Μου είπε ότι φεύγει και τότε, ήρθε μια απάντηση πηγαία. Παραιτήθηκα από το Εθνικό Θέατρο και βρέθηκα με τον άντρα μου στα βουνά. Τον 4ο ή 5ο χρόνο άρχισα να ανεβοκατεβαίνω να κάνω κάποιες δουλειές, αλλά η βάση μου ήταν εκεί».

Στη συνέχεια, έδειξε ένα αναμνηστικό που έχει κρατήσει από τον άντρα της και το έχει πάντα μαζί της. «Το φορούσε ο άντρας μου και το έχω πάντα μαζί μου. Είναι κάτι σαν κομποσκοίνι. Δεν τον κρατάω εδώ, αλλά ένα κομμάτι του το χρειάζομαι. Φέτος κλείνει 7 χρόνια από όταν έφυγε», είπε κλείνοντας.

Η Νόνη Ιωαννίδου μίλησε και για το γεγονός ότι δε βίωσε τη μητρότητα «Παιδιά μου και χωρίς καμία υπερβολή είναι τα αδέρφια μου, όλα τα παιδιά του κόσμου. Όπως θα έτρεχα για τα δικά μου παιδιά, τρέχω και για τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Ήταν εντελώς συνειδητή η επιλογή. Για κάποιο λόγο δεν το επέτρεψε η ζωή μου, την άκουσα και προχώρησα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νόνη Ιωαννίδου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου