Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: Η αποκάλυψη για το κρυφό ταξίδι με τον γιο του – “Απορώ πώς ξεγελάσαμε τη Θεοφανία Παπαθωμά”

Ο ηθοποιός θυμήθηκε ένα περιστατικό με την πρώην σύζυγό του και τον γιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας το μεσημέρι της Παρασκευής 15/12.

Ο γνωστός ηθοποιός, Πασχάλης Τσαρούχας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνέχεια της σχέσης του Στάθη με την Ιουλία στην σειρά «Γη της ελιάς».

Στην αρχή Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα ταξίδια που έχει κάνει αλλά κι αυτά που θα ήθελε να κάνει.

«Όταν ο γιος μου ήταν 8 ετών τον πήρα και πήγαμε ταξίδι στην Τοσκάνη με την μηχανή. Απορώ κι εγώ πώς ξεγελάσαμε την Θεοφανία Παπαθωμά. Είναι κάτι που θυμάται και ο ίδιος και για αυτό ήθελα να το κάνω. Στήναμε την σκηνή κάθε μέρα κι αλλού σκηνή. Θα ήθελα να πάω βορειοδυτική Γαλλία με την μοτοσυκλέτα», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο ηθοποιός στην συνέχεια μίλησε για την συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA «Η γη της Ελιάς» και ανέφερε: «Νομίζω μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα υπάρχει ένα τρέξιμο. Έχω την εντύπωση ότι όταν γεννηθεί το παιδί θα είναι μαζί ο Στάθης με την Ιουλία. Ο Στάθης έχει μία εξέλιξη που το λύνει το μεγάλο θέμα που είχε με την Ιουλία. Αγοράζοντας κτήματα έχει χρήματα και δεν έχει κόμπλεξ πια. Θα υπάρχουν όμως εκπλήξεις».

Ειδικά για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε: «Ο κόσμος θέλει να μας δει μαζί, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά στο 80% της κοινωνίας. Όλοι έχουν έναν εφηβικό έρωτα που δεν πέτυχε. Είναι η πιο ”ζουμερή” σχέση στην ”Γη της ελιάς”».

Σχετικά με το πώς βλέπει τον έρωτα ο Πασχάλης Τσαρούχας περιέγραψε: «Εγώ θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένα πολύ εγωιστικό συναίσθημα, είναι σαν να βάζεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, με την καλή έννοια. Κατόπιν, έρχεται η σοφία, όσο περνούν τα χρόνια είναι χρήσιμο να αναθεωρούμε τον τρόπο και την έκταση που επιθυμούμε τον άλλον».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου