Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: “Όταν ο Σάββας Γκέντσογλου έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί”

Τί είπε για τη Μαρία Καλάβρια;

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της στο “Celebrity” και απάντησε αν όντως υπήρξε έρωτας στον Άγιο Δομίνικο, μετά τη σχετική αποκάλυψη από την Emilia Vodos.

“Τι είχαμε; Έρωτα; Είπε η Emilia τέτοιο πράγμα; Δεν πιστεύω ότι το είπε. Με αυτά τα λόγια ακριβώς το είπε; Κοιτάξτε ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο” είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

 

Δείτε επίσης: Η Emilia Vodos “καίει” την Αγγελική Ηλιάδη: “Κάτι παίχτηκε ερωτικό στον Άγιο Δομίνικο”

 

Για τη Μαρία Καλάβρια

“Δεν έχω πικραθεί καθόλου. Δεν έχω πικραθεί για άλλα πράγματα, θα πικραθώ για αυτό; Απλά θα το ξαναπώ ότι δεν ταιριάξαμε με την Μαρία και θα τολμήσω να πω ότι δεν ήμουν η μοναδική που είχα πρόβλημα στο παιχνίδι, ήταν πολλά άτομα. Εν πάση περιπτώσει περασμένα ξεχασμένα, έχουμε ωραία πράγματα να ασχοληθούμε, δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Μαρία” συνέχισε για την Μαρία Καλάβρια.

 

Για τον Σάββα Γκέντσογλου

“Όταν ο Σάββας έρχεται στην Αθήνα, μένουμε μαζί. Μένει σπίτι μας και περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μία όμορφη σχέση και μετά τον χωρισμό μας και μπορώ να πω ότι είναι ακόμα πιο όμορφη τώρα. Εννοείται ότι απολαμβάνουμε τον χρόνο που περνάμε μαζί”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου