Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Χατζηγιάννη: “Να πάει σπίτι του αν δεν τον νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης”

“Επειδή από την άλλη πίστα έχει βγάλει πολλά χρήματα, να σέβεται περισσότερο την τηλεόραση”

Το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό Σουσου” ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αντέδρασε με τη δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε συνέντευξή του ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης για το “Σπίτι με το Mega”.

“Για τη φράση που είπε ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ελληνικής τηλεόρασης, είναι βέβαιο ότι ενδιαφέρεται για τα νούμερα και πέρυσι που πήγα στο Σπίτι με το Mega υπήρχαν δύο τρία ενσταντανέ που μου το επιβεβαίωσαν με συνομιλίες μας. Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος που έχει βγάλει πάρα πολλά χρήματα από συναυλίες, από πίστες, δισκογραφία και μαζί με τον Φοίβο και τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν αυτοί που έβγαλαν τα περισσότερα χρήματα από πνευματικά δικαιώματα. Όταν είχε μία δικαστική περιπέτεια και αποζημιώθηκε με 80 εκ. ευρώ. Όλα αυτά του δημιουργούν μία τεράστια πολυτέλεια να λέει…” είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κα συνέχισε:

 

“Είναι προκλητικό να το λέει”

“Όταν έχεις έσοδα μέσα στις δεκαετίες από όλες αυτές τις πηγές, είναι πολύ ανωτέρου να λες μέσα σε ένα χώρο τόσο ανταγωνιστικό και δύσκολο όσο είναι η τηλεόραση για όλους μας ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης. Μπράβο σου και κακώς βάζεις μέσα την Ρούλα, αλλά να θυμόμαστε και για ποιον λόγο δεν σε ενδιαφέρουν. Το πιστεύει κανένα σας ότι δεν ενδιαφέρουν την Ρούλα τα νούμερα; Επειδή από την άλλη πίστα έχει βγάλει πολλά χρήματα, να σέβεται περισσότερο την τηλεόραση. Δεν είναι το απόλυτα λογικό για τις εκπομπές ότι πρέπει να έχουμε νούμερα; Του ρίχνω την ευθύνη του τουρίστα στην τηλεόραση. Είναι απαγορευτικό να λες ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Τελεία. Είναι προκλητικό να το λέει”.

“Να πάει σπίτι του αν δεν τον νοιάζει. Να συνεχίσει τη δισκογραφία. Από παντού πρέπει; Όταν δεν πουλά ο δίσκος του, δεν τον νοιάζει; Με αντιμετωπίζετε σαν να λέω κάτι παράλογο” πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου