Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας – Οι πρώτες εικόνες

Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της λίγο πριν τον γάμο με τον Νίκο Κουρή και οι ετοιμασίες

Πραγματοποιηθηκε πριν λίγη ώρα ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου με τον Νίκο Κουρή.

Οι δυο ηθοποιοί μετά από 18 χρόνια σχέσης και έναν γιο, αποφάσισαν να παντρευτούν σήμερα 12/12. Όπως έχουν πει και οι δυο σε δηλώσεις τους, θέλουν αυτή η μέρα να είναι μεγάλο πάρτι τόσο για τους ίδιους όσο και τους φίλους τους και τους συγγενείς τους.

Την Έλενα Τοπαλίδου συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της, Πέτρος, ο οποίος καμάρωσε τους γονείς του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Το «παρών» στον γάμο του ζευγαριού έδωσαν αρκετοί καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και της μουσικής με τους οποίους ο Νίκος Κουρή και η Έλενα Τοπαλίδου έχουν συνεργαστεί στην πορεία της καριέρας τους.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελένη Καρακάση, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους.

      

 

                        

Μάλιστα, η Έλενα Τοπαλίδου έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της μερικά στιγμιότυπα από τις ετοιμασίες του γάμου της, ενώ λίγο πριν αναχωρήσει από το σπίτι για την εκκλησία, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στέλνοντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα προς τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. (δες εδώ το βίντεο με τον γιο της μέσα από το σπίτι τους)

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε την καλή φίλη της ηθοποιού Ρίτα Σδράλη να ποζάρει χαμογελαστή, ενώ πίσω της φαίνεται το χέρι της Έλενας Τοπαλίδου με το τατουάζ που έχει κάνει στη μνήμη του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Μπαμπάκο μου θα είσαι κι εσύ εκεί» έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου.

«Γιατί “έφυγε” εκεί κι εκείνος, μες στη θάλασσα… Δεν μπορούσε να περπατήσει πλέον καλά, αλλά στη θάλασσα μάλλον ελευθερωνόταν το κορμάκι του. Την αγαπούσε πάρα πολύ και πήγε βαθιά και η μαμά μου ανησυχούσε, αλλά εκείνος πήγε πολύ βαθιά. Ο πατέρας μου ήταν πάντα ένας άνθρωπος που δύσκολα έβγαζε κουβέντα για τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος φαρμακοποιός, τον λάτρευαν όλοι. Ήταν το δεύτερο φαρμακείο που άνοιξε στο Χαλάνδρι ο Νίκος Τοπαλίδης, ο μπαμπάς του.

Αλλά μια πολύ κακή οικογενειακή συγκυρία τον απέκλεισε από το φαρμακείο του. Και από τη μια στιγμή στην άλλη, πολύ ξαφνικά, έμεινε σπίτι, συνταξιούχος, και άρχισε να κάθεται στην πολυθρόνα. Γεμάτος θυμό και θλίψη και ούτε ζητούσε βοήθεια. Τον τελευταίο χρόνο είχε βαρύνει πάρα πολύ, σαν να μην ήθελε άλλο. Έτσι το καταλαβαίνω κι εγώ και η αδελφή μου. Μας έχουν φάει οι ενοχές, αλλά οι ενοχές είναι επίπλαστα πράγματα και δεν βοηθούν. Θα μπορούσα να τον είχα ταρακουνήσει, όμως υπήρχε πάντα ένα κόμπιασμα στην επικοινωνία, παρ’ όλο που η αγάπη ήταν απέραντη και αυτό ήταν αναγνωρισμένο μες στην οικογένειά μας. Δεν είχαμε απωθημένα καθόλου» είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! για τον πατέρα της.

 

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου έχουν ήδη ξεκινήσει με την ηθοποιό να ανεβάζει σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram.

Ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της την ώρα που ετοιμάζεται μαζί με τον 16χρονο γιο της Πέτρο, για τον γάμο με τον Νίκο Κουρή δημοσίευσε η Έλενα Τοπαλίδου στον λογαριασμό της στο instagram

Στην τελευταία της ανάρτηση μας δείχνει τον γιο της που ετοιμάζεται αποκαλύπτοντας και τη μουσική που ακούνε οι δυο τους λίγο πριν αναχωρήσουν για την εκκλησία. Η μουσική αυτή, δεν είναι άλλη από Eminem.

«Εγώ και ο Πέτρος στην τελική ευθεία με Eminem».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου