Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Κλειδάς: “Η μητέρα μου έμπλεξε με ουσίες και ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι”

“Έχασα τον μεγάλο μου αδερφό από ένα δυστύχημα με τη μηχανή. Από εκεί άρχισε να διαλύεται η οικογένεια”

Ο Δημήτρης Κλειδάς βρέθηκε καλεσμένος στην “Super Κατερίνα” και μίλησε για τα δύσκολα παιδιά χρόνια που είχε, την έλλειψη του πατέρα του από τη ζωή του και την απεξάρτηση που έκανε η μητέρα από ουσίες.

Ο τραγουδιστής έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στο “Fame Story“.

“Είχαν συμβεί πολλά περίεργα πράγματα στην οικογένειά μου, δεν εύχομαι να τα ζήσει άλλο παιδί γιατί δεν ήταν εύκολα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν έχασα τον μεγάλο μου αδερφό από ένα δυστύχημα με τη μηχανή. Ήταν 19 χρονών. Από εκεί άρχισε να διαλύεται η οικογένεια. Μετά η μάνα μου έμπλεξε σε κάτι ουσίες, ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι και χώρισαν. Εγώ πήγα με τη γιαγιά και τον παππού από τη μεριά της μαμάς μου. Η μάνα μου ήταν ήδη στην Ισπανία σε ένα κέντρο απεξάρτησης. Σε έναν χρόνο ήταν ήδη καλά. Η μάνα μου είναι παράδειγμα σε πολλά και με έχει στηρίξει πολύ στη ζωή μου” είπε αρχικά ο Δημήτρης Κλειδάς.




“Με τον πατέρα μου δεν είχαμε ποτέ γενικά καλές σχέσεις. Πριν φύγει από το σπίτι, τον πατέρα μου τον αγαπούσα. Τον σεβόμουν πάντα και ακόμα τον σέβομαι και τον αγαπώ παρά τα όσα έχουν γίνει. Τον ήθελα στη ζωή μου, απλά δεν τον έχω όπως θα ήθελα. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά ο μπαμπάς είναι λίγο στον κόσμο του”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου