Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάριος Αθανασίου: “Όπως θα υποδυόμουν τον αεροπόρο, έτσι υποδύομαι και τον ομοφυλόφιλο”

“Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα”

Ο Μάριος Αθανασίου το Σάββατο, στο “Χαμογέλα και πάλι“, μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον γκέι χαρακτήρα που υποδύεται σε σειρά.

Ο ηθοποιός, που ήταν και υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του κόμματος, είπε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει ξεκινήσει χαμηλά, τον βρήκαμε στην κυβέρνηση, υπάρχει μία πτώση αλλά με τις αποχωρήσεις δεν έχουν φύγει και οι ακόλουθοι του κόμματος. Δεν ορίζω ως φαινόμενο τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν ασχολείσαι λίγο καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε και εκμεταλλεύτηκε ένα κενό, αλλιώς δεν θα συνέβαινε αυτό. Αν οι αντίπαλοί του ήταν πιο ισχυροί δεν θα είχε βγει αρχηγός κόμματος”.

Πρόσθεσε ακόμη:

“Είπε πως θέλει μια αλλαγή και να δώσει στον κόσμο κάτι άλλο. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσει τόσο εύκολα. Θεωρούσα ότι είναι μια λύση με περισσότερη ανάπτυξη, έχεις περισσότερα πράγματα να χτίσεις πάνω σε αυτό, αν είναι όλα καλά”.

 

“Το σίριαλ είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας”

Για το αν δέχτηκε αρνητικά σχόλια μετά το γκέι φιλί του ρόλου του στον “Πρώτο από εμάς“, ο Μάριος Αθανασίου είπε:

“Δεν ασχολείσαι καν, μπορεί να υπάρξουν για οτιδήποτε. Δεν θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα ως κάτι ξεχωριστό, ως ιδιαιτερότητα ή κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό είχα κάνει και αυτό το story, για να συνέλθουμε λίγο. Το σίριαλ είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας. Για μένα είναι ευκόλως εννοούμενο. Με συγκίνησαν τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Μου είπαν ευχαριστώ και μου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί έχουν καταπιεστεί και οι ίδιοι. Γελάω με τα αρνητικά σχόλια. Μπορεί κάποιος να μην με ακολουθεί καν”.

Τέλος, ο ηθοποιός, είπε:

“Το σενάριο διάβασα πρώτα. Το βρήκα σύγχρονο και ενδιαφέρον, και η πρώτη συζήτηση ήταν πως θέλαμε να το αντιμετωπίσουμε, την ματιά που θα το δεις. Το θέμα της ασθένειας του Σπύρου, – ο καρκίνος – ο τρόπους που αποφασίσεις να το δείξεις, αν αυτό αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αγάπη. Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα. Όταν έπρεπε να το συζητήσω με τα παιδιά, πήγαν όλα καλά και φυσιολογικά. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να είναι η χρονιά που όλοι μας να πραγματοποιήσουμε τα βασικά όνειρά μας”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου