Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάκης Γιαννούτσος: “Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα για την χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο”

“Αν είναι έτσι, δώσε μου το χαρτάκι να πάω να το ρίξω κατευθείαν”

Ο Τάκης Γιαννούτσος μίλησε στο “Happy Day ” και αναφέρθηκε στο σκηνικό που προέκυψε πέρσι με τη χαμηλή βαθμολογία που έβαλε στη Eurovision η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στο τραγούδι της Κύπρου.

“Ακούσαμε τα τραγούδια και μας ζητήθηκε να τα βαθμολογήσουμε με βάση αυτό που ακούσαμε από το 0 μέχρι το 10. Σε γενικές γραμμές δεν μας άρεσε και πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι και του βάλαμε χαμηλή βαθμολογία” δηλώνει ο Τάκης Γιαννούτσος.

“Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε από την επιτροπή 10 η Κύπρος. Για να σου απαντήσω ειλικρινά, αν μας είχαν πει από την αρχή ότι εμάς επέλεξε η EBU για την επιτροπή αλλά πρέπει να βάλουμε στην Κύπρο 10, θα τους έλεγα ότι δεν θα ήθελα να είμαι στην επιτροπή” επισημαίνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Εκτός διαγωνισμού πολλές βαλκανικές χώρες

 

“Αν είναι έτσι, δώσε μου το χαρτάκι να πάω να το ρίξω κατευθείαν. Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα, τους γνωστούς «ψόφους» και τα λοιπά” παραδέχεται ο Τάκης Γιαννούτσος για το περιστατικό στη Eurovision.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τάκης Γιαννούτσος εξομολογείται μεταξύ σοβαρού και αστείου πως συχνά στο τηλέφωνο τον περνάνε για γυναίκα, ενώ αναφέρεται και στο τέλος της εκπομπής του στην ΕΡΤ μαζί με τον Θοδωρή Βαμβακούση.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου