Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάσα Σταμάτη: “Οι περισσότεροι με θέλουν να κάθομαι στο πάνελ, να βρίζω και να βγάζω το φίδι απ’ την τρύπα”

“Ο Κοκλώνης με πήρε τηλέφωνο για κάτι… Νίκο, τηλεφώνησέ μου, ξέρεις εσύ”

Η Σάσα Σταμάτη παραβρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε φιλανθρωπική εκδήλωση και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στην τηλεόραση.

“Στα προσωπικά μου είμαι μόνη μου και είμαι τέλεια. Τα ωραιότερα δώρα τα παίρνω μόνη μου στον εαυτό μου. Συνήθως λέω: μη μου κάνετε δώρα, γιατί θα μου πάρετε καμιά βλακεία, δώστε μου καλύτερα λεφτά” είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.

“Ο Κοκλώνης με πήρε τηλέφωνο για κάτι… Νίκο, τηλεφώνησέ μου, ξέρεις εσύ” είπε η δημοσιογράφος για την τηλεοπτική πρόταση που της έγινε.

“Αν γίνει αυτό… δεν ξέρω αν θα είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Ακόμη και να μη γίνει, και μόνο που ένας άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο, με κάλεσε στο γραφείο του, με σεβάστηκε και μου μίλησε με τόσο ωραία λόγια, για μένα είναι σαν να έχει γίνει” παραδέχεται η δημοσιογράφος στα τηλεοπτικά συνεργεία.

“Οι περισσότεροι με θέλουν για αυτό το πράγμα, να πάω στο πάνελ και να βρίζω και να βγάζω το φίδι απ’ την τρύπα. Κάνω και αυτό αλλά μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα, στα οποία δεν έχω δοκιμαστεί και θα ήθελα” σημειώνει κλείνοντας τις δηλώσεις της η Σάσα Σταμάτη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου