Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Με σνόμπαραν, δεν ερχόταν κανείς καλεσμένος στις εκπομπές”

Πίσω στα χρόνια του Epsilon και όχι μόνο “γύρισε” η Κατερίνα Καινούργιου

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Την προσωπική της άποψη για τον Λευτέρη Πανταζή επέλεξε να εκφράσει η Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη, στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής, στον Alpha. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια δήλωση του Δήμου Μυλωνά για τον λαοφιλή καλλιτέχνη, ενώ η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στον χρόνο και το ξεκίνημα της στην πρωινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως «θέλω να πω κάτι για τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν ξέρω αν κάνει που το λέω, αλλά θα το πω επειδή είναι σε μένα και δεν το άκουσα κάπου. Εξαιρετικός άνθρωπος, τι να σας πω. Δηλαδή, όταν πρωτοξεκίνησα, ερχόταν σε εκπομπές που κάποιοι με σνόμπαραν, ρε παιδί μου. Τότε που είχαμε ξεκινήσει στο Epsilon με τον Θέμη (σ.σ. Μάλλη) και δεν ερχόταν κανείς, καλεσμένος και αυτά».

«Πολλές φορές του μιλούσα και για τα προσωπικά μου, είμαι κοντά και στην ηλικία με την κόρη μου, επειδή έτυχε να γνωρίζει για κάποιον πρώην σύντροφο μου και μου έλεγε τη γνώμη του. Με είχε πιάσει, παιδιά, θυμάμαι μια φορά και μου είχε πει: Αν χρειαστείς το οτιδήποτε, ακόμα και οικονομική βοήθεια να θες σε κάτι, εγώ είμαι εδώ κορίτσι μου».

Δεν είχε κανένα συμφέρον ο άνθρωπος, το είχε κάνει από την καρδιά του. Γνωρίζω λοιπόν, ότι αυτός ο άνθρωπος αυτό που είπε σε μένα στη συνέχεια το έχει πει σε πάρα πολύ κόσμο και έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Οπότε εγώ, η Κατερίνα, γνωρίζοντας το πόσο κόσμο έχει βοηθήσει αυτός ο άνθρωπος, τον θεωρώ άγιο αν με ρωτάτε, δεν μπορώ να πιστέψω τον κ. Μυλωνά» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου